23 évesen már 11 gyereke van, de még többet szeretne a fiatal milliomosfeleség - Ebből tízet béranya szült

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


23 évesen már 11 gyereke van, de még többet szeretne a fiatal milliomosfeleség - Ebből tízet béranya szült A gyereknevelés csodás feladat, de nem könnyű, ezt minden édesanya tudja. Egy 23 éves orosz anyuka ennek ellenére úgy döntött, száz gyerekig meg sem áll! Jelenleg 11 gyereket nevelnek milliárdos férjével. A gyereknevelés csodás feladat, de nem könnyű, ezt minden édesanya tudja. Egy 23 éves orosz anyuka ennek ellenére úgy döntött, száz gyerekig meg sem áll!

A 23 éves Christina Ozturknek és szállodatulajdonos párjának már 11 gyermeke van, ebből a legidősebbet Christina szülte, míg a többi gyermeket béranyák hoztak világra.

Szerelem volt első látásra
Golip Ozturkkel egyedülálló édesanyaként ismerkedett meg Batumi városában, amit a grúz Las Vegasként is emlegetnek - és mint elmondta, bár férje sokkal idősebb, mint ő, de szerelem volt első látásra, a férfi a "mentora, vezetője, és hercege egyszemélyben".  

23 évesen már 11 gyereke van ennek a fiatal nőnek, de még többet szeretne - Ebből tízet béranya szült

- Christina olyan nő, amilyennek mindig is elképzeltem a leendő feleségemet. Egy csiszolatlan gyémánt, tiszta és nemes szívű - áradozott párjáról a milliárdos is.

Legalább 100 gyereket terveznek együtt
Kapcsolatuk hamar komolyra fordult, Christina a kislányával, Vikával hamarosan a férfihez költözött, és belevágtak a nagycsalád-projektbe. Bár eredetileg a fiatal feleség évente szeretett volna egy-egy gyermeket szülni, rájöttek, hogy így nem tudnak annyi gyermeket nemzeni, amennyit szeretnének, ezért végül a béranyaság mellett döntöttek - ez egyébként teljesen legális Grúziában.

Genetikailag ők a szülők
Egy béranyának mindennel együtt 8000 eurót fizetnek, és egy klinikán keresztül intézik az egészet. Christina és Golip genetikailag valóban a gyerekek szülei, de a várandósságot olyan nőkre bízzák, akiket maguk választanak ki a jelentkezők közül - csak olyan béranyától akarnak gyereket, aki fiatal, már van saját gyermeke, és nincs semmilyen betegsége vagy káros szokása.

Jelenleg 10 béranyától született csecsemőt nevelnek, plusz Christina hatéves kislányát - Golipnak is vannak gyermekei, de ők már felnőttek.

23 évesen már 11 gyereke van ennek a fiatal nőnek, de még többet szeretne - Ebből tízet béranya szült

Korábban arról beszéltek a közösségi médiában, hogy legalább 100 gyereket szeretnének, de azért Christina most már óvatosabban nyilatkozik és azt állítja, bár továbbra is céljuk, hogy övék legyen a "világ legnagyobb családja", ezt a számot csak úgy hasraütésre mondták.

Nehezebb a nevelésük, mint gondolta
Mint hozzátette, most egy kis ideig nem vállalnak újabb gyereket, megvárják, amíg a picik kicsit nőnek, mert a 10 csecsemőről való gondoskodás nehezebb feladatnak bizonyul, mint amilyennek előzetesen gondolta.

A család életét egyébként az Instagramon is követheted, Batumi Mama néven Christina gyakran posztol az életükről.

Forrás: Unilad
Fotók: Instagram/batumi_mama

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2021.02.17