Szülő horoszkóp

Szülők lapja

Szülő horoszkóp

Szülők lapja


Szülő horoszkóp

Mi jellemző rád, mint szülőre a csillagjegyed szerint? Mit tanul tőled a gyereked a horoszkópod alapján? A szülő horoszkópunk megmutatja.

Kos


március 21 - április 20.


MIT TANÍT GYERMEKÉNEK A KOS SZÜLŐ?

A Kos szülő nagyon jó példát szeretne mutatni és ezért nagyon igyekszik. Árgus szemekkel figyeli a kis csemetéjét és ez oda vezet, hogy végül az apróság minden mozdulatát irányítani szeretné.

 

 

Tovább olvasom >

Bika


április 21 - május 21.


MIT TANÍT GYERMEKÉNEK A BIKA SZÜLŐ?

A Bika szülő anyagilag mindent megad, mivel neki ez a fontos, ezért gyermekéről is ennek megfelelően gondoskodik. 

 

 

 

Tovább olvasom >

Ikrek


május 22 - június 21.


MIT TANÍT GYERMEKÉNEK AZ IKREK SZÜLŐ?

"A jó pap is holtáig tanul". Az Ikrek szülőt mindig újabb és újabb dolgok érdeklik. Ha elkezd valamit tanulni, még be sem fejezte, de máris úgy érzi, hogy számtalan új érdekesség van még, amit szeretne kipróbálni. Állandóan kell neki az impulzus, mert egyáltalán nem bírja az unalmat.

 

 

Tovább olvasom >

Rák


június 22 - július 22.


MIT TANÍT GYERMEKÉNEK A RÁK SZÜLŐ?

A Rák szülő gyermeke tökéletes gondoskodást kap. Az anya vagy apa mindent megtesz azért, hogy csemetéje nyugalomban éljen. Minden zavart, problémát jó előre elhárít.

 

 

Tovább olvasom >

Oroszlán


július 23 - augusztus 23.


MIT TANÍT GYERMEKÉNEK AZ OROSZLÁN SZÜLŐ?

Az Oroszlán szülő számára különösen fontos a gyermek, ám ha nevelésre kerül a sor, szereti kicsit távolabbról szemlélni az eseményeket. A hétköznapokban kevés időt tud csemetéjére szánni, ezért mások segítségére számít a nevelési feladatok ellátásában, de ünnepekkor sokszorosan bepótolja szülői elmaradásait.

 

 

Tovább olvasom >

Szűz


augusztus 24 - szeptember 22.


MIT TANÍT GYERMEKÉNEK A SZŰZ SZÜLŐ?

Rend a lelke mindennek. Tőle meg lehet tanulni, hogy hogyan kell rendszerezni és hatékonyan rendet tenni. Ez jó, de azért nem kizárt, hogy a gyermek kicsit szenved tőle. 

 

 

 

Tovább olvasom >

Mérleg


szeptember 23 - október 23.


MIT TANÍT GYERMEKÉNEK A MÉRLEG SZÜLŐ?

A Mérleg szülőnek a legfontosabb a párkapcsolata és csak ezt követi a család. Ez az oka annak, hogy a Mérlegek ritkán vállalkoznak nagycsalád fenntartására. Ha azonban már van gyermek, akkor igazán engedékeny lesz vele a nevelésben.

 

 

Tovább olvasom >

Skorpió


október 24 - november 22.


MIT TANÍT GYERMEKÉNEK A SKORPIÓ SZÜLŐ?

A Skorpió szülő bár szereti gyermekét, az sohasem érzi ezt igazán. Ezért a kis csemete igazi ridegtartásként éli meg a családi kapcsolatot. A Skorpió azt gondolja, hogy mindenkinek - így a gyermeknek is - megvan a maga kötelessége, és mindennek megvan a maga ideje. A gyermek hiába is szeretne mást vagy esetleg máskor, sajnos Skorpió szülő esetén esélye sincs rá.

 

Tovább olvasom >

Nyilas


november 23 - december 21.


MIT TANÍT GYERMEKÉNEK A NYILAS SZÜLŐ?

Lazaságot és szabadelvűséget mindenképp. A Nyilas szülő tele van hittel, lelkesedéssel és ez nagyon ragadós tud lenni, mármint a gyermekre. A Nyilas jól motiválja és lelkesíti csemetéjét és kiváló célokat tűz elé. De a kis utód azt is megtanulja tőle, hogy nem egy kitartó típus és bár sok minden érdekli, általában nem ás a dolgok mélyére.

 

 

Tovább olvasom >

Bak


december 22 - január 20.


MIT TANÍT GYERMEKÉNEK A BAK SZÜLŐ?

A Bak az a szülő, aki igazán rendet tud tartani otthon. Egyértelműen kijelöli a határokat. Mindenki tisztában lesz vele, hogy mit lehet és mit nem. Úgyhogy az tuti, hogy az ő gyermeke biztosan meg lesz nevelve. A gyermek tudni fog csendben lenni, rendesen viselkedni és fegyelmezett maradni minden körülmények között.

 

 

Tovább olvasom >

Vízöntő


január 21 - február 18.


MIT TANÍT GYERMEKÉNEK A VÍZÖNTŐ SZÜLŐ?

A vízöntő szülő nagyon érdekesen van jelen gyermeke életében. Van is, meg nincs is, és ezt a kettősséget érezteti állandóan. 

 

 

 

Tovább olvasom >

Halak


február 19 - március 20.


MIT TANÍT GYERMEKÉNEK A HALAK SZÜLŐ?

A Halak szülő imádja a gyerekeket és ezért nagyon sok szeretetet ad nekik. Mindemellett nagyon önfeláldozó, és mindenekelőtt a családnak él. Szinte bármiről képes lemondani, a saját céljait háttérbe helyezni, ha a család érdekei ezt kívánják.

 

 

Tovább olvasom >

 


Szülők lapja

Szülő horoszkóp

Szülők lapja