Szerzői jogok

Szülők lapja

Szülők lapja


Az oldalon található minden információ, illetve grafika a Szülők Lapja portált üzemeltető New Age Média 2000. Kft. szellemi tulajdona, melyet szerzői jog véd.
A portálon található tartalmakat részben, vagy teljes egészében átvenni, idézni, a külalakot, vagy a tartalmat felismerhető módon átvenni, vagy utánozni kizárólag a kiadó előzetes írásbeli hozzájárulásával lehetséges.

Rengeteg munkánk van a portál minőségi tartalommal való feltöltésében, kérjük, hogy járj el becsületesen, és jelezd a kapcsolat@szuloklapja.hu címen, ha idézni, tartalmat átvenni szeretnél az oldalunkról.
Köszönjük!

A szerzői jogok megsértése polgári- és büntetőjogi következményekkel jár.
Amennyiben a hozzájárulásunk nélkül történik az oldalainkon található tartalmak felhasználása, úgy a felhasználó tudomásul veszi, hogy minden felhasznált cikkért/cikkrészletért 100.000 Ft + ÁFA összegű kártérítést köteles fizetni. A kártérítés megfizetése nem vonja maga után a jogi következmények elmaradását!


A szuloklapja.hu domainnév, valamint a Szülők Lapja név szerzői jogi védelmet élvez, felhasználása - a hivatkozás kivételével - kizárólag a Szülők Lapja oldalt üzemeltető New Age Média 2000. Kft. előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

A Szülők Lapja portál pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

Copyright© 2008 - 2023 New Age Média 2000. Kft.


Szülők lapja

Szülők lapja