5 éves kislányt kényszerített szexre a szomszédjában lakó 78 éves pedofil férfi Miskolcon

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


5 éves kislányt kényszerített szexre a szomszédjában lakó 78 éves pedofil férfi Miskolcon A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség vádat emelt egy 78 éves miskolci férfi ellen többszörösen minősülő szexuális erőszak bűntette miatt, aki a szomszédos lakásban lakó ötéves kislánnyal fajtalankodott. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség vádat emelt egy 78 éves miskolci férfi ellen többszörösen minősülő szexuális erőszak bűntette miatt, aki a szomszédos lakásban lakó ötéves kislánnyal fajtalankodott - tájékoztatta az MTI-t a főügyészség 2023. január 25-én, szerdán.    

Összebarátkozott a szomszéd anyukával és annak kislányával
A vádirat szerint az idős férfi egy miskolci társasházban lakott, és jó kapcsolatba került a szomszédos lakásban élő ötéves lánygyermekét egyedül nevelő nővel. Az édesanya megengedte, hogy gyermekét a vádlott elvigye, amely idő alatt a férfi látta el a kislány felügyeletét - írták.

Fagyizni vitte a kislányt, és közben abuzálta
2021 szeptemberében az idős férfi többször is fagylaltozni vitte a gyermeket, és ezen alkalmakat arra használta fel, hogy autójában a sértett sérelmére szexuális cselekményeket végezzen. A gyermek erről nem szólt az édesanyjának, mert a vádlott megtiltotta neki.


(illusztráció)

A közlemény szerint szeptember végén az idős férfi ismét elvitte a sértettet fagylaltozni, a visszafelé úton megálltak egy játszótérnél, ahol a vádlott levetkőztette a kislányt, majd sérelmére olyan szexuális cselekményt végzett, amely fájdalmat okozott a gyermeknek. Amikor hazaért, a gyermek a tiltás ellenére valamennyi eseményről beszámolt édesanyjának.

Fegyházbüntetést kért az ügyészség
Az ügyészség a büntetlen előéletű, bűnügyi felügyelet alatt álló vádlottal szemben fegyházbüntetést és közügyektől való eltiltást indítványozott azzal, hogy a bíróság állapítsa meg, a vádlott nem bocsátható feltételes szabadságra - közölték.

Így óvd meg gyermeked a pedofiloktól!
A tapasztalatok szerint a pedofil zaklatók többsége a gyerek és a család ismeretségi köréből kerül ki, ezért fontos tudatosítani a gyermekedben már kicsi korától, hogy mik azok a testrészei, amiket senki nem érinthet meg az engedélye nélkül. Erre létezik az úgynevezett fehérneműszabály vagy bugyiszabály is, erről korábbi cikkünkben írtunk részletesen

Forrás: MTI
Fotó: Freepik/user18526052

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2023.01.25