Aranyosi Ervin

Aranyosi Ervin

Szakértők

Aranyosi Ervin


Aranyosi Ervin

Költő, vers-, és meseíró, spirituális gondolkodó vagyok.

Verseim elsősorban a szeretetről, mosolyról, az emberi kapcsolatokról, hitről, önismeretről, állat-, és természetszeretetről szólnak.
15 éve foglalkozom aktívan költészettel.. Eddigi munkásságomat közel hétezer vers és 32 saját kiadású verseskötet és mesekönyv fémjelzi.
Hiszem, hogy a művészet célja a világ szebbé tétele, egy kisebb szeletet én is bevállalok ebből a feladatból.


Tanulmányaim alapján igyekszem segíteni embertársaimnak, így a szülők és nagyszülők  gyerekekkel való kapcsolatában is tudok megfelelő tanácsokkal szolgálni. Ezt verseimen keresztül is igyekszem megjeleníteni, hasznossá tenni. Emellett sok mesém is tanító jellegű, ezzel is hozzá tudok járulni a gyermekkel való szorosabb kapcsolat kialakításához, amit a technika eluralkodása, az "okos"eszközök, buta játékok helyett, egy emberibb kapcsolat létrejöttét segíti a gyermek és a szülő, nagyszülő között. Az idő hasznos együtt eltöltéséhez tudok hozzájárulni. A mesék, versek segítik a képzelőerőt, a gondolkodást, amelynek előnyeit később is élvezhetik a gyermekek, nem beszélve a családon belüli értékes, bensőséges kapcsolat megtartásának lehetőségéről.

Egyedi vers rendeléseket vállalok
Ezúton ajánlom kedves olvasóim figyelmébe az ünnepi alkalmakra való, egyedi, személyre szóló vers rendelésének a lehetőségét (születésnap, névnap, gyermekszületés, ballagás, stb,)
http://versek.aranyosiervin.com/vers-rendeles

Mások írták rólam
"Az élet szeretete árad belőle, mely olvasóira is átterjed.
Az Interneten keresztül vált ismert szerzővé, akinek verseit sokan olvassák és szavalják országhatáron innen és túl. 
Verseinek népszerűsége az egyszerű, közvetlen, széles magyar szókincsre épülő, ritmussal, rímekkel gazdagon átszőtt és emberközeli megközelítésnek köszönhetően, szinte minden korosztály és társadalmi réteg számára tartogat értékes mondanivalót. Szívesen használja a humor, az önirónia, a játékosság eszközeit. Önismeretet, pozitív gondolkodást tanít, reményt sugároz. Állat és gyermek ábrázolása is beleélő képességéről árulkodik".

Gyerekkönyveimet az alábbi linken lehet megtalálni:
https://shop.aranyosiervin.com/gyerekeknek


 


Aranyosi Ervin

Szakértők

Aranyosi Ervin