Azt hitték, van még idő a szülésig, de végül nem jutottak el a kórházba! - Otthon született meg a kis Bálint

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Azt hitték, van még idő a szülésig, de végül nem jutottak el a kórházba! - Otthon született meg a kis Bálint Kedves levelet kapott az Országos Mentőszolgálat - egy kisfiú nemsokára az egyéves szülinapját ünnepli, ebből az alkalomból mondott hálát édesanyja a mentőknek. Kedves levelet kapott az Országos Mentőszolgálat - egy kisfiú nemsokára az egyéves szülinapját ünnepli, ebből az alkalomból mondott hálát édesanyja a mentőknek.

Mint az anyuka írta, az egy évvel ezelőtti május 23. egy várakozásokkal teli, de szokványos napnak ígérkezett. 40 hetes terhesen, kora reggel a kórházban egy rutinvizsgálatot követően gyorsan kiderült, hogy a gyermekük még nem óhajt világra jönni.

Felgyorsultak az események
Ezért hát hazatértek, bízva abban, hogy a kisfiuk majd érkezik, amikor ő akarja. Sokáig azonban nem kellett várni, hiszen még aznap 16:13-kor érkezett az első méhösszehúzódás, ezt követően pedig felgyorsultak az események.

Azt hitték, van még idő a szülésig, de végül nem jutottak el a kórházba! - Otthon született meg a kis Bálint

A fájások sűrűn és intenzíven jöttek, esélyük sem volt a kórházba jutásra, így értesítették a mentőket. Hatalmas szerencséjüknek köszönhetően a mentőszolgálat tagjai az utolsó pillanatokban kiértek az otthonukba és szakszerűen világra segítették a kis Bálintot.

Hálásak a mentőknek
"A katartikus élményt a mentősök higgadtságának és profizmusának köszönhetően óriási megnyugvás váltotta fel, tudtuk, hogy jó kezekben vagyunk! Mi több, a legjobb kezekben! Egész életünkben hálásak leszünk ezeknek a nem mindennapi hősöknek!" írta az anyuka, hozzátéve, hogy e jeles alkalom első évfordulójára a kisfiuk első fotóját küldte el a mentőknek.

Forrás, fotó: Facebook/Országos Mentőszolgálat

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2023.05.15