Babamentő inkubátorban talált csecsemőt fogadott örökbe egy rendőr és felesége - Egy napos volt, mikor megtalálták

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Babamentő inkubátorban talált csecsemőt fogadott örökbe egy rendőr és felesége - Egy napos volt, mikor megtalálták Babamentő inkubátorba tett csecsemőt fogadott örökbe egy rendőr és a felesége, a pici mindössze egy napos volt, amikor szülőanyja elhelyezte az inkubátorban. Babamentő inkubátorba tett csecsemőt fogadott örökbe egy rendőr és a felesége, a pici mindössze egy napos volt, amikor szülőanyja elhelyezte az inkubátorban.

A People értesülései szerint az Indiana államban élő Bruce Faltynski és nővérként dolgozó felesége, Shelby hónapokkal azután fogadták örökbe a kislányt, hogy a kis Myaht megtalálták egy babamentő inkubátorban, Chicago külvárosában.

Névtelenül lehet elhelyezni a babát az inkubátorban
Akárcsak Magyarországon, Indiana államban is örökbe fogadhatóvá válik az a 45 napnál nem idősebb kisbaba, akit a kihelyezett inkubátorok egyikében névtelenül elhelyeznek. Ebben az esetben a rendőrség nem folytat eljárást az anya ellen és nem kell semmilyen büntető eljárástól sem tartania.

Babamentő inkubátorban talált csecsemőt fogadott örökbe egy rendőr és felesége - Egy napos volt, amikor megtalálták
A boldog család

- Én örülök annak, hogy nálunk az anyáknak van választása, szerintem Myah anyukája bátor döntést hozott. Úgy érzem, Myah válasz volt az imáinkra, és remélem, mi is válasz vagyunk az édesanyja imáira is - nyilatkozta az örökbefogadás kapcsán Shelby.

Myah-t egyébként orvosi vizsgálatnak is alávetették, ahol kiderült, születésekor stroke-ot kapott, de szerencsére sikerült ebből felépülnie és szépen fejlődik.

Babamentő inkubátorban talált csecsemőt fogadott örökbe egy rendőr és felesége - Egy napos volt, amikor megtalálták
A két tesó

A házaspárnak éppen idén márciusban véglegesedett az örökbefogadása, amit még évekkel ezelőtt indítottak el, így váltak egy 8 éves kislány, Kaia szüleivé, Myah-val pedig immáron négytagúvá bővült a családjuk. Korábban évekig küzdöttek azon, hogy vér szerinti gyermekük lehessen, de most a két adoptált kislányukkal boldogabbak, mint valaha.

Forrás: People, Fox32 Chicago
Fotók: Facebook/Shelby Faltynski

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2022.12.01