Babát vár Kasza Tibi és felesége - Ezzel a cuki fotóval jelentették be második gyermekük érkezését

Szülők lapja

Babavárás

Szülők lapja


Babát vár Kasza Tibi és felesége - Ezzel a cuki fotóval jelentették be második gyermekük érkezését Kasza Tibi és felesége, a Mankerként ismert Kasza-Darai Andrea már egy hároméves kislány büszke szülei, most pedig - úgy tűnik - érkezik a kistestvér is. Kasza Tibi és felesége, a Mankerként ismert Kasza-Darai Andrea már egy hároméves kislány büszke szülei, most pedig - úgy tűnik - érkezik a kistestvér is.

Az óriási örömhírt Kasza Tibi az Instagram-oldalán jelentette be, a poszthoz pedig egy olyan fotót csatolt, melyen ő és a felesége egy born 2022, azaz "2022-ben született" feliratú kis bodyt tart a kezében.

"Imádok apa lenni! Ha már itt tartunk én férj lenni is nagyon szeretek, és jó testvér is. Tudom milyen sokat jelent egy testvéri kötelék, ami egy életen át biztonságot ad az embernek, mert egy tesó mindig ott van a bajban, mindig számíthatsz rá. A bátyámmal köztünk a mai napig nem létezik az enyém-tiéd fogalma. Remélem hogy ti is így lesztek majd ott egymásnak kis Kaszák <3" - írta az énekes-műsorvezető.

Babát vár Kasza Tibi és felesége - Ezzel a cuki fotóval jelentették be második gyermekük érkezését

A gólyahírt tegnap óta már több mint 50 ezren lájkolták, és olyan hírességek gratuláltak a sztárpárnak, mint Király Viktor és Szinetár Dóra.

Első gyermekük már elmúlt 3 éves
Kasza Tibiék 2017 szeptemberében, titokban házasodtak össze, első gyermekük, Lora Bella pedig 2018. november 27-én született.

Forrás, fotó: Instagram/Kasza Tibi official

Szülők lapja

Babavárás

Szülők lapja


2022.01.05