Babaváró hitel: Még ma kösd meg a szerződést, ha nem akarsz lemaradni róla! - Már nem minden banknál lehet

Szülők lapja

Hivatalos ügyek

Szülők lapja


Babaváró hitel: Még ma kösd meg a szerződést, ha nem akarsz lemaradni róla! - Már nem minden banknál lehet A hatályos szabályok alapján csak év végéig lehet szerződést kötni a Babaváró hitelre, ezért egyes bankok már felfüggesztették a termék forgalmazását. A hatályos szabályok alapján csak év végéig lehet szerződést kötni a Babaváró hitelre, ezért egyes bankok már felfüggesztették a termék forgalmazását - hívta fel a figyelmet a Bankmonitor.hu portál.

Megjegyezték, hogy a kormány ugyan bejelentette a konstrukció fennmaradását jövőre is, azonban a részletekről még semmilyen szabályozás nem jelent meg, és elképzelhető, hogy a Babaváró hitel egyes feltételei módosulnak.Melyik bankhoz meddig nyújthatod be a Babaváróhitel-kérelmet?
- a CIB Bank december 15-től nem fogad be kérelmet,
- a MagNet Bank december 12-vel függesztette fel a termék értékesítését,
- az MKB Bank december 23-ig fogadja be Babaváróhitel-kérelmeket,
- az OTP Bank nem függesztette fel az igények befogadását, ugyanakkor kiadott egy figyelmeztetést, miszerint december 15-ét követő befogadásoknál nem garantálható, hogy határidőig megköthető a szerződés,
- az UniCredit Bank is arra figyelmeztet, hogy csak addig befogadja a kérelmeket, amíg reálisnak látja az idei szerződéskötést.

A többi pénzintézet honlapján még érdemi információt nem találni, azonban érdemes sietni - írták.

Forrás: MTI
Fotó: Pixabay

Szülők lapja

Hivatalos ügyek

Szülők lapja


2022.12.19