Béres Alexandra második kisbabáját várja!

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Úton van Béres Alexandra fitness világbajnok második kisbabája! A hír már csak azért is örömteli, mert a férjével első gyermekük érkezésére 7 évet kellett várniuk. Alig pár év elteltével Alexandra most újra kismama. Örömét pont egy hete hétfőn jelentette be először a nyilvánosságnak.

Mi sem jelzi jobban Alexandra népszerűségét, mint hogy a múlt héten bejelentett hírre közel 20 000 like és több mint 1300 hozzászólást érkezett a fitness kismama közösségi oldalára. A bejelentést követően a Facebook-on mindenki gratulált és együtt örült a most 3 hónapos kismamával.
 
Alexandra ezekkel az örömteli sorokkal osztotta meg a hírt rajongóival
 
"Sziasztok, szeretném veletek megosztani a nagy örömhírt, hogy ismét kisbabát várok! 
Mivel nekünk természetes úton nem lehet gyermekünk, csak lombik programmal (ugyan nem első próbálkozásra), de nemrég kiderült, hogy ismét várandós vagyok.
Krisztiánnal hihetetlenül boldogok vagyunk, hiszen bár vágytunk rá, tiszta szívünkből reméltük, nem volt biztos, hogy valaha is újra sikerülhet. 
Szerencsére szeretett doktorom, Dr. Vass Zoltán szaktudásával ezúttal is segíteni tudott!
A szűrővizsgálatok még előttem állnak, hiszen a pici a hasamban alig több, mint 3 hónapos, de a pocim már szépen gömbölyödik. 
Drukkoljatok, hogy minden rendben menjen!
...és, most már Panna is tudja, hogy nagy-tesó lesz:)..."

Béres Alexandra második kisbabáját várja!
   Ezzel a képpel osztotta meg az örömhírt a Facebook-on
 
Alexandra bátorítja a gyermek után vágyó nőket
A bejelentést követően másnap a Kiskegyed magazin interjút készített a fitness kismamával, melyből megtudtuk, hogy első terhességére 7 évet kellett várnia, végül 2009-ben lombikprogrammal fogant meg Panka lányuk. (Panka babával készült korábbi baba-mama fotókat itt találjátok>>).
Férjével, Barna Krisztián fotóssal, akivel már 18 éve együtt vannak most határtalanul boldogok. A vele készített interjúban bátorítja a meddőséggel küzdő nőket, hogy nyugodtan vágjanak bele a lombikprogramba, mert –mint mondta- ahhoz hogy valaki édesanya lehessen, minden áldozatot meg kell hoznia. Az egykori fitnes világbajnok az első babájával 6 hónaposan hagyta abba a fitness órák megtartását, utána már csak terhestornákat tartott – és most is a pocaklakótól teszi függővé, hogy meddig fog edzéseket tartani.
 
A népszerű kismama óvatosan nyilatkozik még a terhességéről, mert jól tudja, hogy a várandósság korai szakasza nem kockázatmentes, és a magzat még sérülékeny ilyenkor. A boldog kismama titkon szeretné, ha ezúton is természetes úton szülhetne.
A Kiskegyedben olvashatod Alexandrával készült teljes interjút>>
 
Fotó: Facebook
Forrás: Facebook, Kiskegyed
 
 
 

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2014.04.07