Családi pótlék utalása 2022: Februárban már 1-jén megkapják a családok a családtámogatások összegét a bankszámlákra

Szülők lapja

Hivatalos ügyek

Szülők lapja


Családi pótlék utalása 2022: Februárban már 1-jén megkapják a családok a családtámogatások összegét a bankszámlákra Több mint egymillió ember kapja meg a szokásos időpontnál hamarabb, február elsején a családtámogatási ellátását - közölte a családokért felelős parlamenti államtitkár február 1-jén. Több mint egymillió ember kapja meg a szokásos időpontnál hamarabb, február elsején a családtámogatási ellátását - közölte a családokért felelős parlamenti államtitkár február 1-jén, kedden az MTI-vel.

Zsigó Róbert közleménye szerint 930 ezer ember bankszámlájára érkezik meg kedden a családtámogatási ellátás - a családi pótlék, a gyermekgondozást segítő ellátás (gyes) és a gyermeknevelési támogatás (gyet). Hozzátette, ezen juttatások postai kézbesítése is kedden kezdődik meg a 280 ezer érintettnek.

Családi pótlék utalása 2022: Februárban már 1-jén megkapják a családok a családtámogatások összegét a bankszámlákra

Már február 1-jén elutalták a családtámogatásokat
Így a 32 milliárd forintos keretösszegből mintegy 1,2 millió ember kapja meg február első napjától a Magyar Posta és a Magyar Államkincstár közreműködésével a január hónapra esedékes juttatásokat - írta.

Az államtitkár tudatta azt is: szintén február elsején fizetik ki az 5 százalékkal megemelt, január hónapra járó fogyatékossági támogatást és a vakok személyi járadékát, amely további több mint 102 ezer embert érint.

Kapcsolódó cikkünk:
Családi pótlék, egyéb családtámogatások utalása 2022: Mutatjuk, melyik hónapban mikor számíthatsz az összegekre a számládon »


Forrás: MTI
Fotó: Pixabay

 

Szülők lapja

Hivatalos ügyek

Szülők lapja


2022.02.01