Egyedül kóborolt egy 5 éves kislány a balatonalmádi főút mellett - Az anyukája után indult a kórházba

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Egyedül kóborolt egy 5 éves kislány a balatonalmádi főút mellett - Az anyukája után indult a kórházba A rendőrségnek köszönhetően sikerült visszavinni egy ötéves kislányt az apukájához, aki anyukája után akart menni a kórházba Balatonalmádiban, osztotta meg a Veszprém vármegyei rendőrség a Facebook-oldalán. A rendőrségnek köszönhetően sikerült visszavinni egy ötéves kislányt az apukájához, aki anyukája után akart menni a kórházba Balatonalmádiban, osztotta meg a Veszprém vármegyei rendőrség a Facebook-oldalán.

Mint írták, lakossági bejelentés érkezett hozzájuk február 24-én délután, hogy Balatonalmádiban, a főút mellett egy 5 éves kislány felügyelet nélkül kóborolt. Szerencsére a telefonálónak feltűnt, hogy a kislány egyedül van, így vigyázott rá, míg a rendőrök ki nem értek.

Elindult a mentő után
A bevásárlóüzlet parkolójában a kislány járőröknek elmondta, hogy anyukáját és kistestvérét elvitte otthonról a mentő, ő egyedül maradt, és ezért elindult a mentő után.

Egyedül kóborolt egy 5 éves kislány a balatonalmádi főút mellett - Az anyukája után indult a kórházba
(illusztráció)

A rendőrök a gyermeket magukhoz vették, és a mentősöktől kapott adatok birtokában a balatonalmádi lakcímre mentek, ahol már várta őket a kislány felügyeletével megbízott, amúgy másik lakcímen lakó férfi. Ő elmondta, hogy közös gyermekük rosszul lett, vele ment be az édesanya a kórházba, így őt kérte meg, hogy vigyázzon az 5 éves kislányra.

Nem találta otthon a kislányt
Ám amikor a lakáshoz ért, nem találta otthon a gyereket, ezért a keresésére indult. Ekkor találkozott a járőrökkel, akik biztosították arról, hogy a kislánynak nem esett bántódása.

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság munkatársai elismerésüket és köszönetüket fejezték ki a telefonáló férfinak, akinek a segítsége és közreműködése révén a kislányt az édesapához vitték a rendőrök, tették hozzá.

Forrás: Facebook/Veszprém vármegyei rendőrség
Fotó: Freepik/wirestock (illusztráció)

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2023.02.28