Elképesztő szüléstörténet: A buszon kezdett el vajúdni egy nő, majd meg is szülte a kisfiát

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Elképesztő szüléstörténet: A buszon kezdett el vajúdni egy nő, majd meg is szülte a kisfiát Autóbuszon kezdett vajúdni, majd utastársai segítségével ott is szülte meg kisfiát Rio de Janeiróban egy nő, aki később elnézést kért az utasoktól, hogy feltartotta őket. Autóbuszon kezdett vajúdni, majd utastársai segítségével ott is szülte meg kisfiát Rio de Janeiróban egy nő, aki később elnézést kért az utasoktól, hogy feltartotta őket.

A brazil G1 hírportál azt írta, hogy a brazil nagyváros nyugati részén, Campo Grandéban haladó 867-es buszon ülők egy része maga sem tudta, mi zajlik éppen a járművön.

Elképesztő szüléstörténet: A buszon kezdett el vajúdni egy nő, majd meg is szülte a kisfiát

- A sofőrt kértük, siessen, hogy minél előbb érjünk oda a legközelebbi kórházba, mert egy nő szül - idézte a G1 keddi kiadása Jordy Monteiro eladót, az utasok egyikét.

Videó is készült a nem mindennapi buszozásról
A brazil tévében bemutattak egy videót, amelyen már az volt látható, ahogy egy mentős karjaiban az újszülöttel elhagyja a buszt, őt követi az anya.

A fiatal nő a G1-nek nyilatkozva elnézést kért, hogy megzavarta az utazást. "Sajnálom, emberek" - idézte a lap a kismamát. Az utasoknak azonban semmi kifogásuk nem volt, inkább az látható a videón, ahogy gratulálnak és ünnepelnek.- Egy kicsit késtünk, de jó cél érdekében - tette hozzá Monteiro.

Forrás: MTI

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2022.01.13