Eltűnt egy 10 hónapos csecsemő Mezőkövesdről - A rendőrség a lakosság segítségét kéri

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Eltűnt egy 10 hónapos csecsemő Mezőkövesdről - A rendőrség a lakosság segítségét kéri A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 10 hónapos, mezőkövesdi gyermek eltűnése ügyében, akiről november közepe óta nem tudni semmit. A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 10 hónapos, mezőkövesdi gyermek eltűnése ügyében, akiről november közepe óta nem tudni semmit.

Mint a police.hu-n közzétett felhívásban írják, 2020. november 15-én a csecsemő gyámjaként kijelölt nagyszülőtől az édesanya magához vette a gyermekét, és mezőkövesdi otthonából ismeretlen helyre távozott vele.

A kisgyermek, Balog Adriánó Ticián felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre, ezért kérik a lakosság segítségét.A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a fotón látható gyermekkel kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Forrás, fotó: police.hu

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2020.12.04