Eltűnt egy újszülött csecsemő a szombathelyi szülészetről, emberkereskedelem gyanúja miatt indult nyomozás

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Eltűnt egy újszülött kisbaba a szombathelyi kórház szülészetéről 2014. július 9-én, szerdán. A kórház dolgozói azonnal értesítették a rendőrséget. A csecsemő a bejelentést követő 1 órán belül meglett... Az újszülött a mentősök segítségével sértetlenül került vissza a kórházba. (A fotó csak illusztráció). A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya emberkereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoz a szombathelyi Markusovszky Kórházból eltűnt, majd megtalált újszülött csecsemő ügyében - közölte a rendőrség 2014.07.10-e, szerda este honlapján.

Az eltűnt újszülöttet hamar megtalálta a rendőrség
Tájékoztatásuk szerint a szombathelyi Markusovszky Kórház szülészeti osztályáról érkezett a bejelentés a rendőrségre 2014. július 9-én 16 óra 45 perckor, hogy eltűnt egy újszülött csecsemő.  A szombathelyi rendőrök a bejelentést követő egy órán belül megtalálták az újszülöttet, és az Országos Mentőszolgálat közreműködésével sértetlenül visszaszállították a kórházba.

A Nyugat.hu információi szerint, rendőrök rohanták le a szombathelyi Váci Mihály utca egyik társasházát, egy újszülött-osztályról eltűnt csecsemőt keresve. Egy lakótelepi ház az első emeleti lakásában épségben megtalálták az eltűnt kisbabát. A lap úgy értesült, a rendőrök elvitték a lakásban lakó, saját elmondása alapján terhes nőt és négy fiát és a család kutyáját is.

Emberkereskedelem gyanúja miatt folyik a nyomozás
Az ügyben a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya emberkereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozást rendelt el, több személy kihallgatása jelenleg is folyamatban van - közölte a rendőrség.
Az ügy részleteiről csütörtökön 11 órakor a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói sajtótájékoztató keretében számolnak be.


FRISS INFORMÁCIÓK AZ ÜGYBEN!
Egy 5 gyermekes anyuka rabolta el az újszülöttet! Részletek, fotók és videó itt >>

Fotó: Freedigitalphotos.net
Forrás: mti

<

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2014.07.10