Eltűnt: Már több mint 2 hete nem találják a tinilányt - Ezt közölte róla a dombóvári rendőrség

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Eltűnt: Már több mint 2 hete nem találják a tinilányt - Ezt közölte róla a dombóvári rendőrség A 15 éves lány 2022. január 15-én a megadott időpontra nem érkezett vissza lakóhelyére. Azóta engedély nélkül van távol, tartózkodási helye ismeretlen, életjelet nem ad magáról. A Dombóvári Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Kökény Anasztázia Anna eltűnése kapcsán, akit lassan három hete nem találnak.

Nem ad magáról életjelet
A 15 éves lány, aki a kapospulai lakásotthon lakója, 2022. január 15-én a megadott időpontra nem érkezett vissza lakóhelyére. Azóta engedély nélkül van távol, tartózkodási helye ismeretlen, életjelet nem ad magáról.

Eltűnt: Már több mint 2 hete nem találnak egy tinilányt - Ezt közölte róla a dombóvári rendőrségAz eltűnt lány személyleírása
Kökény Anasztázia Anna körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú, barna, hosszú hajú. Eltűnésekor fekete szőrmés kabátot, szürke cicanadrágot és fekete sportcipőt viselt.

A nyaka bal oldalán egy Playboy-nyúl fej, valamint bal alkarja belső részén "Only Gude Gane Jade Me" feliratú tetoválás található.

A dombóvári rendőrök kérik, hogy aki a képen látható lány jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Dombóvári Rendőrkapitányságon.

Ha nem tud személyesen megjelenni, akkor hívja a 0674566-070-es számot, vagy tegyen bejelentést - akár névtelensége megőrzése mellett - a 0680555111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Forrás, fotó: Police.hu

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2022.02.03