Figyelem! Eltűnt két kiskorú gyerek Budapesten, a rendőrség is keresi őket - Ezt lehet tudni róluk

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Figyelem! Eltűnt két kiskorú gyerek Budapesten, a rendőrség is keresi őket - Ezt lehet tudni róluk 2020. október 26-án, hétfőn két tinédzser eltűnését is bejelentették Budapesten - egy 12 éves lányt és egy 13 éves fiút nem találnak tegnap óta, közölte a rendőrség a hivatalos weboldalán, részletek a cikkben. 2020. október 26-án, hétfőn két tinédzser eltűnését is bejelentették Budapesten - egy 12 éves lányt és egy 13 éves fiút nem találnak tegnap óta, közölte a rendőrség a hivatalos weboldalán, a police.hu-n.

A 13 éves Racsek Tibor Rajmund a rendőrség információi szerint 2020. október 26-án 16 óra 30 perc körüli időben a 11. kerületben szállt fel a 4-es 6-os villamosra, amellyel továbbutazott a 9. kerületi Boráros tér irányába, azonban csepeli lakóhelyére nem érkezett meg. Azóta ismeretlen helyen tartózkodik, telefonja lemerült állapotban van, életjelet nem adott magáról, a rendőrök jelenleg is keresik.

Racsek Tibor Rajmond személyleírása:
- körülbelül 175 centiméter magas,
- vékony, sportos testalkatú,
- haja oldalt felnyírt, felül oldalra fésült, világosbarna,
- szeme barna
Eltűnésekor sötétkék baseball sapkát, sötétkék pufidzsekit, fehér pólót, világoskék szakadt farmert és fehér cipőt viselt.

Figyelem! Eltűnt két kiskorú gyerek Budapesten, a rendőrség is keresi őket - Ezt lehet tudni róluk

A 12 éves Horváth Virág Zsüliett szintén 2020. október 26-án tűnt el: 17:00 óra körüli időben a 6. kerületi lakóhelyéről távozott ismeretlen helyre, azóta életjelet nem adott magáról, a rendőrök keresik.

Horváth Virág Zsüliett eltűnésekor fekete, hosszú ujjú felsőt, fekete térdig érő szoknyát, és fekete cipőt viselt, valamint nála volt egy fekete női táska is.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható fiatalokat felismeri, tartózkodási helyükről vagy eltűnésük körülményeiről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Forrás, fotók: police.hu
Kezdőfotó: Pixabay

 

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2020.10.27