Friss: Megszülettek Rúzsa Magdi kisbabái! - Az énekesnő az Instagramon jelentette be az örömhírt szerda este

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Friss: Megszülettek Rúzsa Magdi kisbabái! - Az énekesnő az Instagramon jelentette be az örömhírt szerda este 2022. február 2-án este örömmel posztolta ki Rúzsa Magdi, hogy kedden, azaz február elsején világra jöttek a hármasikrei. Hatalmas az öröm Rúzsa Magdiéknál - a népszerű énekesnő néhány perce jelentette be az Instagramon, hogy megszülettek a hármasikrei.

A 35 éves énekesnő 2021 szeptemberében árulta el a Blikknek, hogy hármasikrekkel várandós, és hogy a picik előreláthatóan 2022 tavaszán fognak megszületni.

Február elsején születtek
Úgy tűnik, kicsit előbb bújtak ki az anyukájuk pocakjából a tervezettnél: 2022. február 2-án este ugyanis Rúzsa Magdi örömmel posztolta a hivatalos Instagram-oldalán, hogy világra jöttek a hármasikrek egy nappal azelőtt, azaz február elsején, kedden.

"Örömmel értesítek mindenkit, hogy tegnap reggel megszülettek a kisbabáink. Most még nehéz szavakba önteni az érzéseinket. Boldogság van." - írta az énekesnő, 3 kis piros lufi kíséretében.

Friss: Megszülettek Rúzsa Magdi kisbabái! - Az énekesnő az Instagramon jelentette be az örömhírt

Rúzsa Magdi egyébként már egy ideje kórházban volt, hogy kímélje magát, hiszen a három kisbaba megviselte a szervezetét és kímélnie kellett magát, de szerencsére úgy tűnik, minden jól alakult, a babák és ő is jól vannak.

A hvg értesülései szerint az énekesnő egy lányt és két kisfiút hozott világra, a nevük Lujza, Keve és Zalán.

Forrás: Instagram/Rúzsa Magdolna
Kezdőfotó: MTI/Vasvári Tamás

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2022.02.02