Hagyd a gyereket unatkozni, 10 beszédfejlesztő gyakorlat, Így nevelj boldog gyereket, A legnagyobb szülői hiba hiszti esetén - 2015 top cikkei gyereknevelés témában

Szülők lapja

Gyereknevelés

Szülők lapja


Hagyd a gyereket unatkozni, 10 beszédfejlesztő gyakorlat, Így nevelj boldog gyereket, A legnagyobb szülői hiba hiszti esetén - 2015 top cikkei gyereknevelés témában Mit lehet tenni, ha késik a beszéd kisbabáknál, hogyan kell jól kezelni a hisztit, szabad-e egy gyereknek unatkoznia, illetve miként kell boldog gyermeket nevelni? Év végi összeállításunkban sorra vesszük azokat a témákat, amelyek egy mai tudatos szülőt folyamatosan foglalkoztatják, egyúttal felidézzük a legnépszerűbb témákat. Év végi összeállításunkban sorra vesszük azokat a népszerű témákat, amelyek a leginkább foglalkoztatták olvasóinkat a 2015-ös évben.

Nagyon sok szülőt érdekelt, hogy mi az a legnagyobb nevelési hiba, amit az anyukák és apukák kitartó hiszti esetén elkövetnek. Sokak számára még mindig kérdés, hogy vajon szabad-e egy gyereket unatkozni hagyni? Mivel rengeteg babánál késik a beszédfejlődés, számos szülőt érint, hogy milyen gyakorlatokkal lehet segíteni a kisbabák megkésett beszédén - erről szóló cikkünket most újra megtalálod itt. Nagy érdeklődésre tartott számot egy korábbi írásunk, ahol Vekerdy tanár úr fejtette ki gondolatait arról, hogy hogyan lehet boldog gyermekkort biztosítani szeretett gyermekeink számára.

Az összeállítás valamennyire korrajzot is mutat, legalább is jelzi, hogy mi minden foglalkoztat ma egy tudatos szülőt a gyermeknevelés kapcsán.

Hagyd a gyereket unatkozni, 10 beszédfejlesztő gyakorlat, Így nevelj boldog gyereket, A legnagyobb szülői hiba hiszti esetén - 2015 top cikkei gyereknevelés témában
(Fotó: Babysafehomes.com)


1. Mi a helyes teendő hiszti esetén? Büntessünk vagy esetleg van ennél hatékonyabb módszer is? Pszichológus szakértőnk most elárulja a neked a hiszti kezelésének aranyszabályát.
A legnagyobb nevelési hiba, amit hiszti, vagy rosszalkodás esetén elkövetünk »

2. Anya, unatkozom! Kisgyerekes szülőknek sokszor a fülükön jön ki az unalmas mondat, és úgy érzik, nekik kell megoldani ezt a problémát is. De tényleg a szülőnek kell megoldani a gyerek unatkozását? Baj, ha időnként unatkozni hagyjuk a gyereket? Pszichológus szakértőnk írását sokan kedvelték.
Hagyd a gyereket unatkozni! Ezért ne foglalkozz vele folyamatosan! »

3. Hogyan kommunikálj, beszélgess a kisbabáddal? Milyen apró trükköket vethetsz be kisgyermekeknél, hogy szókincse napról-napra bővüljön? Pedagógus szakértőnk 10 kiváló gyakorlatot ajánl szülőknek, nagyszülőknek, hogy a baba, kisgyermek beszédfejlődése szépen alakuljon.
Sok babánál késik a beszéd, kevés a szókincs - 10 szuper beszédfejlesztő gyakorlat szakértőtől »

+1 A gyerekekkel való jó időtöltést nem kell napokhoz kötni - fejti ki véleményét Vekerdy Tamás pszichológus, akit a gyermek-szülő kapcsolat különféle stratégiáiról kérdeztünk.
Hogyan neveljünk boldog gyermeket? Vekerdy Tamás interjú »

Kezdő fotó: Pixabay

Szülők lapja

Gyereknevelés

Szülők lapja


2015.12.28