Holtan találtak egy kétéves kisfiút egy szentesi ház udvarán lévő medencében - Ezt lehet tudni a tragédiáról

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Holtan találtak egy kétéves kisfiút egy szentesi ház udvarán lévő medencében - Ezt lehet tudni a tragédiáról A rendőrség július 25-én, kedden kapta a bejelentést, hogy egy szentesi ház udvarán lévő medencében holtan találtak egy 2 éves gyermeket. Alig egy héttel a tömörkényi tragédia után, amikor is egy egyéves kisfiú halt meg kutyalánc miatt, most újabb kisgyermek holttestére találtak, ezúttal Szentesen.

Mint a rendőrség a hivatalos weboldalán írja, július 25-én, kedden kapták a bejelentést, hogy egy szentesi ház udvarán lévő medencében holtan találtak egy 2 éves gyermeket.

Holtan találtak egy kétéves kisfiút egy szentesi ház udvarán lévő medencében - Ezt lehet tudni a tragédiáról

Valószínűleg belefulladt a medencébe
A szűkszavú közleményből az is kiderül, a nyomozók szakértők bevonásával vizsgálják a haláleset körülményeit. A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságon gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indult eljárás ismeretlen tettes ellen.

A Ripost értesülései szerint a tragédia áldozata, Nándika májusban lett 2 éves. A lap úgy tudja az utcabeliektől, hogy az elhunyt kisfiúnak van egy 5-6 éves testvére is, a gyerekekkel az anyukájuk volt otthon, általában ő vigyázott rájuk, míg édesapjuk dolgozott.

Elkékülve húzták ki
Néhány nappal ezelőtt, a százhalombattai strandon csak a szerencsén múlt, hogy nem fulladt vízbe egy kisfiú, aki kicsúszott az úszógumiból és elsüllyedt a medencében - már elkékülve húzták ki »

Július 25. éppen a Vízbefulladás Megelőzésének Napja - ezekre figyelj oda szülőként, hogy elkerüld a tragédiát »

Forrás: MTI, Police.hu
Fotó: Pixabay (illusztráció)

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2023.07.26