Így nyugtasd meg a síró babát! A gyermekorvos megmutatta a bűvös mozdulatot

Szülők lapja

Gyereknevelés

Szülők lapja


Így nyugtasd meg a síró babát! A gyermekorvos megmutatta a bűvös mozdulatot Robert Hamilton gyermekorvos több mint 30 éves praxisa alatt rengeteg tapasztalatra tett szert, így nem meglepő, hogy az idők során rájött, hogyan lehet egy kisbabát eredményesen megnyugtatni. Most te is megtanulhatod a módszerét, nézd meg a videót! Robert Hamilton gyermekorvos több mint 30 éves praxisa alatt rengeteg tapasztalatra tett szert, így nem meglepő, hogy az idők során rájött, hogyan lehet egy kisbabát eredményesen megnyugtatni.

A Santa Monicában praktizáló orvos szerint ha egy csecsemő sírni kezd, akkor a karunkba kell venni és a popsiját lazán megrázogatni, ettől a baba - bármilyen fura - megnyugszik. A doki ezt akkor szokta alkalmazni, amikor a baba megijed az oltástól vagy kicsit nyűgös attól, hogy az orvosnál levetkőztették és vizsgálgatták.

Hogy mi miatt sírnak általában a babák? Olvasd el korábbi cikkünket a sírásfajtákról »
Honnan tudhatod, hogy szervi ok vagy más áll a sírás hátterében? Olvasd el ezt a cikket a sírást kiváltó szervi és egyéb okokról »

Mindenesetre valószínűleg sok szülő próbálja ki otthon az orvos módszerét - a videó néhány napja került fel a Youtube-ra, de máris közel 5 millióan látták.

Nézd meg a videót, hogyan csinálja! (1 perctől van a konkrét technika)


Szülők lapja

Gyereknevelés

Szülők lapja


2015.12.03