Játékmotoros felvonulás lesz Budapesten gyerekeknek - Regisztrálj most, és kapsz egy kismotort ajándékba!

Szülők lapja

Gyerekprogramok

Szülők lapja


Játékmotoros felvonulás lesz Budapesten gyerekeknek - Regisztrálj most, és kapsz egy kismotort ajándékba! Nagy nap virrad május 11-én a budapesti belvárosra! Több ezer gyermek motoros felvonulásán ámuldozhatnak az emberek, és aki időben regisztrál gyermekével a Közlekedési Kultúra Napján tartandó eseményre, kismotort kap ajándékba! 2018 a családok éve - ez többek között azt is jelenti, hogy január elseje óta nagyon sok programot kínálnak az egészen piciknek, illetve a szülőknek, nagyszülőknek, dédnagyszülőknek. Ennek egyik kiemelkedő eseménye a Legszelídebb Motorosok Felvonulása, amelyre meglepetéssel várják a családokat.
 

A legszelídebb motorosok felvonulása Budapesten 2018

 

2018. május 11-én, a Közlekedési Kultúra Napján a legkisebbek veszik birtokba a Kodály köröndöt és vonulnak fel menő kismotorjaikkal.

A programra regisztrálók új motorra tehetnek szert!
Az első 3000 regisztráló "Családok éve" motorral szelheti az utat, amit azután haza is vihet! A regisztrációról és további részletekről bővebben itt »
(a regisztrációkor a weboldalon láthatod, hogy még hány kismotor várja a kis gazdáit)

A legszelídebb motorosok felvonulása 2018 programja:
15:00-16:30: Kismotorok átadása a regisztrációs-átvételi pontokon
16:00: Gyermekkoncert – Kodály körönd, színpad
17:00-17:30: Legszelídebb Motorosok Felvonulása az Andrássy úton
17:30: Léggömb felengedés, Kaláka koncert Andrássy út – Hősök tere felőli színpadMindeközben 15:00-19:00 óráig: Babairodalom, kézműves foglalkozások, interaktív és logikai játszópark, mászófal, óriás ugrálóvár és rengeteg mókás program vár minden lelkes motorost és érdeklődőt. Az esemény Facebook-oldalát itt találod »

Forrás, fotó: MTI, Facebook / Családok Éve


Szülők lapja

Gyerekprogramok

Szülők lapja


2018.05.02