Kenyérdarabkától állt le a kétéves kisgyerek légzése Esztergomban - Így sikerült megmenteni az életét

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Kenyérdarabkától állt le a kétéves kisgyerek légzése Esztergomban - Így sikerült megmenteni az életét Újabb bravúros életmentésről adott hírt az Országos Mentőszolgálat a Facebook-oldalán - mint kiderült, egy kenyérdarabka csaknem tragédiához vezetett. Újabb bravúros életmentésről adott hírt az Országos Mentőszolgálat a Facebook-oldalán - mint kiderült, egy kenyérdarabka csaknem tragédiához vezetett.

Mint írják, május 27-én, pénteken, a délelőtti órákban kérték a mentők gyors segítségét egy kétéves gyermekhez, aki reggeli közben félrenyelt egy kenyérdarabot Esztergomban.

Kenyérdarabkától állt le a kétéves kisgyerek légzése Esztergomban - Így sikerült megmenteni az életét

Az anyuka próbált segíteni
Édesanyja ugyan megpróbálta eltávolítani a megakadt falatot, ez nem sikerült, a kicsi légzése pedig leállt. A bátor asszony azonnal mentőt hívott és a tapasztalt mentésirányító instrukciói alapján megkezdte a kisgyermeke újraélesztését.

Eközben több mentőegység és egy mentőhelikopter is indult segítségül, akik perceken belül helyszínre értek és emelt szinten küzdöttek tovább a csöppség életéért.

Az időben megkezdett újraélesztés végül sikerre vezetett és bajtársaink stabil állapotban, légi úton szállíthatták kórházba a kis beteget, derül ki a beszámolóból.

Kapcsolódó cikkünk:
Áramütés, mérgezés, agyrázkódás, félrenyelés - Mit kell tenned, ha a kisgyermeked élete veszélybe kerül? »


Forrás, fotó: Facebook/Országos Mentőszolgálat

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2022.05.30