Kitűnő bizonyítványért ingyen cirkuszjegy és egyéb kedvezmények 2022 - Használjátok ki, ha színötös lett a gyerek

Szülők lapja

Gyerekprogramok

Szülők lapja


Kitűnő bizonyítványért ingyen cirkuszjegy és egyéb kedvezmények 2022 - Használjátok ki, ha színötös lett a gyerek Ingyenes cirkuszjegy, utazási kedvezmény, könyvvásárlási kedvezmény - több helyütt is kedvezménnyel várják a kitűnő diákokat 2022 nyarán. A tanévet kitűnő eredménnyel záró általános iskolás diákoknak a Fővárosi Nagycirkusz ingyenes belépőjegyet biztosít nyári előadásai valamelyikére. A Kitűnő Tanuló Program kuponjai szeptember 18-ig válthatók be.

Bár több helyen csak júniusban jártak a kedvezmények a kitűnő bizonyítvány után - amit sokan így nem is tudtak kihasználni -, van, ahol egész nyáron kihasználhatjátok a lehetőséget, ha a gyermeked a tanévet színötössel zárta.

Kitűnő bizonyítványért ingyen cirkuszjegy és egyéb kedvezmények 2022 - Használjátok ki, ha színötös lett a gyerek


Fővárosi Nagycirkusz+MÁV

A Fővárosi Nagycirkusz nemzeti előadó-művészeti intézményként kiemelt figyelmet fordít az iskolás gyerekek helyes és hatékony nevelésére, ezért a Kitűnő Tanuló Program keretében lehetőséget biztosít a nyári műsorok, a Rain - Esőcirkusz és a Magic Show ingyenes megtekintésére - közölte az intézmény csütörtökön az MTI-vel.

2016 óta létezik a hagyomány
Mint írják, a kitűnő tanulók megjutalmazásának hagyománya 2016 óta létezik, az idén is több ezer gondviselő kapta kézhez a Kitűnő Tanuló Program kupont, amely a visszajelzések szerint minden évben sikert aratott a családok körében.

A szülők személyesen a Fővárosi Nagycirkusz jegypénztárában vagy online válthatják be a kuponokat, amelynek feltétele, hogy a belépésnél bemutassák a cirkuszi belépő kuponját, a kitűnő tanuló diákigazolványát és bizonyítványát vagy annak másolatát.

A MÁV is ad kedvezményt
A programhoz az ország területén működő utazócirkuszok is csatlakoztak, a MÁV-Start Zrt. pedig kedvezményekkel járul hozzá az utazáshoz. Vidékről is megéri Budapestre utazni, ugyanis a MÁV-Start Zrt. minden kitűnő tanuló diáknak 90 százalékos utazási kedvezményt biztosít, egy kísérő pedig 50 százalékos jeggyel utazhat.

A kedvezmény igénybevételéhez a Budapestre utazáshoz fel kell mutatni a cirkuszi belépő kupont. Ahhoz, hogy a visszaúton is igénybe vehessék az utazási kedvezményt, le kell pecsételtetni a cirkuszi belépőjegyeket a Fővárosi Nagycirkusz információs pultjánál. A kedvezmény csak Budapestre, a Fővárosi Nagycirkusz előadására történő utazás esetén érvényes.

A kedvezményes menetjegy kiindulási állomása bármely belföldi állomás, célállomása bármely budapesti állomás lehet. A kedvezmény kizárólag belföldi forgalomban, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. Ha az utas feláras vonaton vagy 1. kocsiosztályon utazik, az utasnak az adott feláras vonatra érvényes felárat, illetve a teljesárú kocsiosztály-különbözet díját meg kell fizetnie.

A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy a kedvezmény a kupont felmutató által meghatározott előadás napját megelőző naptól az előadás napját követő nap éjfélig vehető igénybe. Visszautazás alkalmával a kiadott kedvezményes árú menetjeggyel utazó utasnak fel kell mutatnia a Fővárosi Nagycirkusz információs pultjánál lebélyegzett menetjegyet.

2022. szeptember 18-ig váltható be
A Kitűnő Tanuló Program kuponjait legkésőbb szeptember 18-ig válthatók be a Fővárosi Nagycirkuszban vagy a programban részt vevő utazócirkuszok pénztáraiban.
 

Líra Könyvkiadó

Kitűnő bizonyítvány esetén 20%, legfeljebb 5 db ötöstől eltérő jegyet tartalmazó bizonyítvány esetében pedig 15% egyszeri kedvezményt biztosítanak általános és középiskolás vásárlóik és szüleik részére, amennyiben bemutatják a 2021/22-es tanév végi bizonyítványukat (vagy annak fénymásolatát).

A kedvezmény a bolti árból értendő, minden könyvre érvényes (kivéve tankönyvek, akciós könyvek és szótárak). A kedvezmény csak egy alkalommal vehető igénybe. Az akció más kedvezménnyel nem vonható össze, és 2022. augusztus 31-ig tart. A csatlakozott üzletek nevét itt találod »

Olvasd el ezt is!
Vajon jó dolog jutalmazni a kitűnő bizonyítványt vagy csak frusztrálja a kevésbé jó tanuló gyerekeket? Erről írtunk korábbi cikkünkben: Kitűnő bizonyítványért ingyen jegyek - Nem várt indulatokat keltett a szülők körében a felajánlás »

Forrás: MTI, lira.hu, mavcsoport.hu
Fotó: Pixabay

Szülők lapja

Gyerekprogramok

Szülők lapja


2022.07.01