Kutyasétáltatás közben tűnt el a 17 éves fiú - Most, 8 évvel később találtak rá

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Kutyasétáltatás közben tűnt el a 17 éves fiú - Most, 8 évvel később találtak rá Élve találtak rá egy még kamaszként, nyolc évvel ezelőtt, kutyasétáltatás közben eltűnt houstoni férfira a texasi nagyvárosban, állapota miatt azonban egyelőre nem derült ki, hol és mivel töltötte az elmúlt éveket. Élve találtak rá egy még kamaszként, nyolc évvel ezelőtt, kutyasétáltatás közben eltűnt houstoni férfira a texasi nagyvárosban, állapota miatt azonban egyelőre nem derült ki, hol és mivel töltötte az elmúlt éveket - írta július 4-én, kedden a The Guardian című brit lap hírportálja.

A houstoni rendőrség tájékoztatása szerint a Rudolph Farias nevű férfira még csütörtök este találtak rá a rendőrök és a tűzoltóság, miután bejelentést kaptak egy houstoni templom előtt a földön fekvő eszméletlen emberről. A jelenleg 25 éves férfit kórházba szállították, állapota azonban egyelőre nem tette lehetővé, hogy kikérdezzék, és kiderüljön, hol volt eddig.

Farias édesanyjának elmondása szerint fia jelenleg nem képes kommunikálni.

Kutyasétáltatás közben tűnt el a 17 éves fiú - Most, 8 évvel később találtak rá

17 évesen tűnt el
Farias 17 éves volt, amikor 2015. március 6-án bejelentették az eltűnését, miután sétálni vitte két kutyáját a család északkelet-houstoni otthonának közelében. A houstoni rendőrség és egy civil kutató- és mentőcsapat is kereste, de nem találták meg. A kutyák később előkerültek.  

Az civil mentők akkori beszámolója szerint Farias depresszióban és szorongásban szenvedett, eltűnésekor pedig feltehetően zavarodott lehetett, mert nem szedte a gyógyszereit. Emellett asztmás volt, és jobb lábára enyhén sántított.

Korábban látni vélték
A rendőrség közlése szerint Farias családja 2018 szeptemberében bejelentést tett arról, hogy egyik rokonuk háza mögött látni vélték a fiút, a helyszínre érkező rendőrök azonban nem találták ott, és csütörtöki felbukkanásáig eltűnt személyként tartották nyilván.

Forrás: MTI
Fotó: Sky News

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2023.07.05