Legyél te is Bohócdoktor! - Ingyenes bohócdoktor-iskolába várják a lelkes önkénteseket

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Legyél te is Bohócdoktor! - Ingyenes bohócdoktor-iskolába várják a lelkes önkénteseket Ingyenes bohócdoktoriskolába várja a Mátrix Közhasznú Alapítvány azokat az önkénteseket, akik szeretnének részt venni gyerekek és felnőttek számára szervezett jótékonysági programokban. Ingyenes bohócdoktoriskolába várja a Mátrix Közhasznú Alapítvány azokat az önkénteseket, akik szeretnének részt venni gyerekek és felnőttek számára szervezett jótékonysági programokban - olvasható az alapítvány április 27-ei közleményében.

Mint írják, az alapítvány azokat a jelentkezőket várja, akik szeretnek bábozni, színészkedni, szavalni, mondókázni, olvasni.

A Mátrix Közhasznú Alapítvány 2003 óta működteti a Bohócdoktor programot. Most a megnövekedett igények miatt az alapítvány a szegedi térségből önkéntesek jelentkezését várja.

Legyél te is Bohócdoktor! - Ingyenes bohócdoktor-iskolába várják a lelkes önkénteseket

Milyen jelentkezőket várnak?
Ideális jelöltnek számít az, aki szeret mesélni, énekelni, zenélni. A jelentkezők csoportos színészi, bábos, zenés képzésen, szakmai segítők részvételével higiéniai, pszichológiai, kommunikációs fejlesztő programon vesznek részt, amely után oklevelet kapnak és bohócdoktor kórházi vizitek szereplőivé válhatnak.

Bővebb információk a www.bohocdoktor.com weboldalon találhatók - áll az összegzésben.

Forrás: MTI
Fotó: www.bohocdoktor.com

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2021.04.27