Meggyilkolta 14 és 16 éves lányait egy apa Aszódon, akik láthatásra érkeztek hozzá

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Meggyilkolta 14 és 16 éves lányait egy apa Aszódon, akik láthatásra érkeztek hozzá A gyanú szerint egy apa megölte két tizenéves lányát Aszódon, majd öngyilkosságot kísérelt meg, jelenleg nincs kihallgatható állapotban. A gyanú szerint az apa megölte két tizenéves lányát Aszódon, majd öngyilkosságot kísérelt meg - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) pénteken a rendőrség honlapján.

14 és 16 éves lányát ölte meg az apa
A május 26-án, csütörtök este, egy aszódi társasházban felfedezett két holttest egy 14 és egy 16 éves lányé. A nyomozás adatai szerint a lányok Heves megyei lakóhelyükről Aszódon élő édesapjukhoz érkeztek láthatásra május 20-án. A 46 éves férfi - nagy valószínűséggel május 20-áról 21-ére virradóra - álmukban megölte lányait, akikre a rendőrség az ágyukban fekve talált rá.

Meggyilkolta 14 és 16 éves lányait egy apa Aszódon - Láthatásra érkeztek hozzá

Az apa nincs kihallgatható állapotban
A férfi ezt követően a Heves megyei Adács közelében egy mozdony elé lépve öngyilkosságot kísérelt meg. Az akkor még ismeretlen személyazonosságú férfit életveszélyes állapotban mentőhelikopter vitte kórházba, iratok nem voltak nála. Jelenleg nincs kihallgatható állapotban, rendőrök őrzik - közölték.

Furcsa szagra lett figyelmes a szomszéd
A közlemény szerint a rendőrök csütörtök este állampolgári bejelentésre érkeztek tűzoltókkal együtt az aszódi társasházi lakáshoz, ahonnan a telefonáló furcsa szagot érzett kiáramlani. A két lány az ágyában feküdt.

A PMRFK több emberen elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt, szakértők bevonásával folytatja a további eljárást - áll a közleményben.

Forrás: MTI
Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2022.05.27