Meghalt az ötéves kisfiú, aki 32 méter mélyre zuhant egy kútba - Kedd óta dolgoztak a megmentésén

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Meghalt az ötéves kisfiú, aki 32 méter mélyre zuhant egy kútba - Kedd óta dolgoztak a megmentésén Február 5-én, szombat este érkezett a hivatalos közlemény, hogy elhunyt az az ötéves marokkói kisfiú, aki kedden zuhant be egy mély kútba. Kedd óta éjjel-nappal dolgoztak annak az ötéves kisfiúnak a megmentésén, aki aznap beleesett egy kútba és 32 méter mélyre zuhant. Bár a testét kihúzták, az életét nem sikerült megmenteni.

Mint ahogy mi is megírtuk, a helyi média által Rayannak nevezett fiú a hírek szerint február 1-jén, kedden egy kút közelében játszott, amikor egy keskeny nyíláson keresztül belezuhant és 32 métert esett. Akkor úgy tűnt, csupán kisebb fejsérülést szenvedett, de eszméleténél volt - ezt a kútba eresztett kamera felvételei alapján állapították meg.

Nehézségekbe ütköztek
A marokkói Polgári Védelmi Igazgatóság által vezetett mentőakció kedd este óta folyt, még éjszaka sem álltak le. Az elmúlt három napban folyamatosan ástak a buldózerek, hogy elérjék a gyereket, de az omlásveszély és a járat szűkössége miatt több mentőakció is kudarcot vallott.

Meghalt az ötéves kisfiú, aki 32 méter mélyre zuhant egy kútba - Kedd óta dolgoztak a megmentésén

Nem élte túl
Végül február 5-én, szombat este sikerült kiemelni őt a kútból, a tömeg pedig azonnal éljenezni kezdett. Ám korai volt az öröm, mint később a marokkói VI. Mohamed király hivatalos közleményében tudatta, sajnos Rayan nem élte túl a balesetet, ezért részvétét fejezte ki az elhunyt fiú szüleinek.

Forrás: BBC
Fotó: képernyőkép

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2022.02.05