Megmentette a kishúga életét a kutyaharapástól, tiszteletbeli szuperhőssé választották a hatéves kisfiút

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Megmentette a kishúga életét a kutyaharapástól, tiszteletbeli szuperhőssé választották a hatéves kisfiút Igazán hősies tettet hajtott végre egy hatéves kisfiú, amikor próbálta megvédeni kishúgát egy bevadult kutya harapásától. Történetét a nagynénje osztotta meg. Igazán hősies tettet hajtott végre egy hatéves kisfiú, amikor próbálta megvédeni kishúgát egy bevadult kutya harapásától.

Az eset még július 9-én történt, a világ pedig onnan értesült Bridger Walker hőstettéről, hogy a nagynénje, Nikki Walker posztolt róla az Instagramon. Mint írta, a kutya - később kiderült, egy egyéves németjuhász keverékről van szó - Bridger kishúgára támadt. A fiúcska pedig, hogy mentse a testvére életét, közé és a kutya közé ugrott, így a bevadult állat őt harapta meg többször is a fején és az arcán, még mielőtt sikerült elmenekülniük.

Amikor az apukája a kórházban megkérdezte tőle, miért tette, csak annyit válaszolt: "Azt gondoltam, ha valakinek meg kell halnia, az inkább én legyek."

90 öltést kapott
Végül egy kétórás műtét során közel 90 öltéssel tudták összevarrni a sebeit - a nagynéni pedig azért posztolt róla, hogy megmutassa minden szuperhősnek, egy újabb kis taggal bővült a csapatuk. Azért a biztonság kedvéért bejelölte a posztnál a Marvel népszerű bosszúállóit játszó színészeket, de érdekes módon először Anne Hathaway színésznő figyelmét ragadta meg a bejegyzés.

Megmentette a kishúga életét a kutyaharapástól, tiszteletbeli szuperhőssé választották a hatéves kisfiút

- Bár nem vagyok Bosszúálló, de rögtön felismerem a szuperhősöket - írta a saját oldalára, mellé pedig a kisfiú és húga képét tette, posztja pedig hamar virális lett, már 1,3 millió lájk felett jár. De ahogy a család megerősítette, egyebek közt a Pókembert alakító Tom Holland, valamint Hulk megformálója, Mark Ruffalo is felvette velük a kapcsolatot.

Amerika kapitány visszatért!
Tegnap pedig maga Amerika kapitány, azaz Chris Evans szólt a kisfiúhoz egy videóüzenetben - aki stílusosan tetőtől talpig amerika-kapitányos jelmezben hallgatta végig.

- Szia Bridger, itt Amerika Kapitány. Hogy érzed magad, kölyök? Láttam, mit vittél véghez, és biztos sokszor mondták már neked, de akkor hadd legyen én a következő: Te tényleg igazi hős vagy! Amit tettél, annyira önzetlen és annyira bátor, a kishúgod büszke lehet arra, hogy te vagy a bátyja. És a szüleid is bizonyára büszkék rád - mondta a színész, hozzátéve, megszerezte a kisfiú lakcímét és egy eredeti Amerika kapitány pajzsot küld neki. Mindemellett pedig megjegyezte, bár a gyógyulás biztos kemény lesz, de Bridgert láthatóan semmi sem állítja meg.

Megmentette a kishúga életét a kutyaharapástól, tiszteletbeli szuperhőssé választották a hatéves kisfiút

Később egyébként a büszke nagynéni egy részletes bejegyzésben beszámolt a támadás részleteiről, már amennyire a gyerekek elmondásából össze lehetett rakni. A testvérpár egy ismerősnél vendégeskedett, amikor a nap folyamán úgy döntöttek, megnézik a hátsó kertben a kutyákat, és ott történt a támadás. A kutyák gazdája, amint hallotta a sikoltozást, rögtön megjelent, megkötötte a kutyát, bevitte a kisfiút a házba, és próbálta elállítani a vérzést, miközben hívta a mentőket. Mint megjegyzi, nem haragudnak rá a történtek miatt.

Forrás, fotó: HuffingtonPost, CNN, Instagram/Nikki Walker
Kezdőfotó: Instagram/Nikki Walker

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2020.07.17