Megszületett a tizedik gyermeke egy szegedi házaspárnak! - Az apuka szerint nem ő lesz az utolsó gyerek a családban

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Megszületett a tizedik gyermeke egy szegedi házaspárnak! - Az apuka szerint nem ő lesz az utolsó gyerek a családban Néhány napja megszületett a tizedik gyermeke a szegedi Joób családnak - az édesapa szerint bár mérföldkő a pici érkezése, ám ez nem azt jelenti, hogy ő lesz a legutolsó. Bár sok pár azon is gondolkodik, az első gyermek mellé vállaljanak-e egy másodikat is, van olyan család, ahol még a tizedik gyerkőc után is azt tervezik, mikor jön a 11. baba.

Legalábbis valami ilyesmi történt a szegedi Joób Márton családjában - a háromszoros világbajnok kenus ugyanis néhány napja immáron tízgyermekes édesapának számít, a pici Gordon Olivér 2019. február 14-én jött világra.


A pici Gordon Olivér az anyukájával és apukájával

A Tények ez alkalomból egy riportot is készített a büszke apukával, aki elárulta, nincs abban semmi meglepő, hogy ennyi gyermeket vállaltak. Párjával, Dórával ugyanis mindketten nagycsaládban nőttek fel, így természetesnek érezték, hogy nekik is sok gyermekük lesz majd.

5-6 gyerek nem elég
Bár eleinte 5-6 gyermeket terveztek, de aztán amikor teljesült a "terv", úgy vélték, jöhet még több baba, hiszen - mint mondták - hatalmas áldás és csoda minden egyes gyermek az életükben.

Ahogy az apuka elmesélte, a gyerekek nagyon összetartóak, de tény, hogy nem könnyű összeszervezni a programjaikat, no, meg a szállítás sem egyszerű. Ezért is váltották ki feleségével mindketten a buszvezető-jogosítványt, mert ekkora családot csak egy kisbusszal tudnak szállítani.

10 gyerek született 14 év alatt
A gyerekek közül a legkisebb alig pár napos, míg a legidősebb 14 éves - összesen hat kislány és az újszülöttel együtt négy kisfiú tartozik a családhoz. Az apuka szerint nagyon összetartóak és türelmetlenül várják már, hogy mikor tudnak babázni egyet a kis Gordonnal, akit ma engednek haza a kórházból.


A kép készültekor még nem született meg a legkisebb Joób

Bár a tizedik gyerkőc, Gordon születése egyfajta mérföldkő a Joób család életében, az édesapa bevallása szerint valószínűleg nem ő lesz családjukban az utolsó gyerek.

Forrás: Tények
Fotók: Facebook/Joób Márton

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2019.02.18