Megszülte, majd a patakparton hagyta kisfiát a máriabesnyői nő! Most kiderült, miért akart megszabadulni tőle

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Megszülte, majd a patakparton hagyta kisfiát a máriabesnyői nő! Most kiderült, miért akart megszabadulni tőle Megszülte, majd a patak menti fűben hagyta kisbabáját egy 28 éves nő Máriabesnyőn. Most az is kiderült, miért akart annyira megszabadulni a kisbabától. Mint ismeretes, 2019. április 18-án, csütörtök délután egy férfi egy újszülött kisfiút talált Máriabesnyőn. Időközben kiderült, ki az anya, és az is, miért akart megszabadulni a gyermekétől.

Egy férfi fedezte fel a kisbabát
Az MTI közlése szerint a rendőrök állampolgári bejelentésre mentek ki a Gödöllőhöz tartozó Máriabesnyőn a Sztelek Dénes utca mögötti füves területre csütörtök délután, mert ott egy férfi élő újszülöttet talált.

Bár a kicsi 7 hónapra született, szerencsére időben sikerült megtalálni, így a kiértesített mentők meg is kezdhették a baba ellátását, a rendőrség pedig büntetőeljárásban kezdte vizsgálni az esetet.

Könnyen megtalálták
A 28 éves anyát a rendőrök néhány órán belül azonosították, előállították, kihallgatták, meggyanúsították és őrizetbe vették. Az illetékes bíróság pedig vasárnap döntött a nő előzetes letartóztatásának elrendeléséről.

A Blikk úgy tudja, a nő, Gabriella mindvégig igyekezett titkolni terhességét. Ezért amikor eljött az idő, megszülte a babát, majd elrejtette a patakparton. Ezt követően elindult kutyát sétáltatni, de nem jutott messzire, mert rosszul lett és ki kellett hívni hozzá a mentőket. Így derült ki, hogy nemrégiben szült. A nő anyja egyébként a lapnak azt nyilatkozta, szívesen magához venné az unokáját.

Félt, hogy kiderül, kínai az apa
Az RTL Klub Híradójának információi szerint az anya azzal indokolta tettét, hogy attól félt, kiderül, gyermekének kínai az apja. Ügyvédje szerint nem volt beszámítható állapotban, amikor a babát a patakparton hagyta.

Forrás: MTI, Blikk
Fotó: Pixabay (illusztráció)

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2019.04.23