Meztelenül kiszökött és az utcán kóborolt a 3 éves kisfiú, amíg a nagypapája tévét nézett Dunakeszin

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Meztelenül kiszökött és az utcán kóborolt a 3 éves kisfiú, amíg a nagypapája tévét nézett Dunakeszin Különös, ám szerencsésen végződött szökéssel volt dolga a minap a rendőrségnek - egy 3 éves kisfiút vittek vissza a családjához, miután észrevették, hogy meztelenül kóborol az utcán Dunakeszin. Különös, ám szerencsésen végződött szökéssel volt dolga a minap a rendőrségnek - egy 3 éves kisfiút vittek vissza a családjához, miután észrevették, hogy meztelenül kóborol az utcán.

Az esetről a Magyar Rendőrség hivatalos Facebook-oldalán számoltak be: mint kiderült, egy járókelőnek tűnt fel július 9-én délelőtt, hogy egy kisfiú meztelenül sétálgat Dunakeszin. Mivel vele nem állt szóba a kisfiú, ezért hívta a rendőrséget.


(illusztráció)

A rendőrökkel szóba állt
Szerencsére a kiérkező járőrpár női tagjával a kisfiú - aki akkorra már kapott valakitől egy pólót is, hogy ne legyen meztelen - barátságosabb volt, készségesen elmondta neki, mi a neve és azt is, hogy bölcsődés, de azt már nem tudta, hogy hívják a szüleit és a lakcímükre sem emlékezett.

Ezért a rendőrök elvitték az ügyeletes bölcsődébe, ahol az intézményvezető segítségével megtudták, ki is a rejtélyes kisfiú, így a következő útjuk a gyerek édesanyjához vezetett. Ő elmondta nekik, hogy a kicsi felügyeletével a nagypapát bízták meg, aki azonban a lánya telefonhívásáig nem is tudta, hogy unokája eltűnt, mivel teljesen belemerült a tévénézésbe.

Vizsgálják a nagypapa felelősségét
A kisfiút végül az ideiglenes egyenruhás felügyelet után épen és egészségesen hazavitték, a 66 éves nagypapa esetleges büntetőjogi felelősségét a Dunakeszi Rendőrkapitányság vizsgálja, írták a Facebook-posztban.

Néhány napja egy másik kisfiú is a rendőrség érdeklődésének középpontjába került: az 5 éves Noel a segélyhívót tárcsázta, miután anyukája rosszul lett. A további részleteket ebben a cikkünkben olvashatod el »

Forrás: Facebook/Magyar Rendőrség
Fotó: Pixabay (illusztráció!)

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2021.07.13