Most kiderül, szeretik-e munkájukat a magyarok

Szülők lapja

Hivatalos ügyek

Szülők lapja


Most kiderül, szeretik-e munkájukat a magyarok Most egy kutatás segít kideríteni, hogy valójában hogyan viszonyulnak a magyar munkavállalók a mindennapi feladatokhoz, egyáltalán: szeretik-e a munkájukat, vagy minden nap egy végeláthatatlan hétfő? Mitől kedvelhető egy munkahely? Az álláshirdetésekben sorjáznak a jól ismert sallangok: a kihívást jelentő feladatok, önállóság, kreativitás, teljesítményarányos bérezés és a bónuszok.

De valóban mindenki szívesen kidolgozná a lelkét is a munkahelyén? És szerethetőbb a rutinszerű munka, ha közben kényelmesen a háttérben lehet maradni, miközben a főnöké a teljes felelősség?

Most kiderül, szeretik-e munkájukat a magyarok

A "Dolgozz boldogabban" felmérés, amelyben most az Ön véleményére is kíváncsiak, többek közt arra keresi a választ, hogy mennyire kedvelik a motiváló feladatokat, hogyan állnak a felelősségvállalással, a szabályokkal és a juttatásokkal a magyar munkavállalók. És még arra is lesz kérdés: mit tennének, ha váratlanul egy nagyobb jutalmat kellene szétosztani?

Egy rövid, pár perces kitöltéssel most Ön is hozzájárulhat, hogy megtudjuk, valójában szeretik-e a munkájukat a magyarok. Ossza meg a gondolatait!

A "Dolgozz boldogabban" kutatás kérdőívét ezen a linket töltheti ki »

[Támogatott tartalom]

Szülők lapja

Hivatalos ügyek

Szülők lapja


2022.08.30