Motoros rendőri felvezetéssel vittek kórházba egy lázas ukrán kisbabát Budapesten - Az apuka kérte a rendőrök segítségét

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Motoros rendőri felvezetéssel vittek kórházba egy lázas ukrán kisbabát Budapesten - Az apuka kérte a rendőrök segítségét Motoros járőr segítségét kérte egy ukrán édesapa, akinek megbetegedett a kisbabája, a járőr megkülönböztető jelzést használva vezette fel a lázas csecsemő családját a kórházba. Motoros járőr segítségét kérte egy ukrán édesapa, akinek megbetegedett a kisbabája, a járőr megkülönböztető jelzést használva vezette fel a lázas csecsemő családját a kórházba, írják a rendőrség hivatalos weboldalán.

A police.hu híre szerint március 24-én délután kimerült, aggódó apuka lépett oda Budapest 14. kerületében, a Kacsóh Pongrác úton egy, a Speedmarathon sebességmérési akcióban résztvevő közlekedési járőrhöz.


(illusztráció)

Belázasodott a hat hónapos kisbabájuk
A férfi elmondta, hogy több napja nem pihent, mivel családját menekítette Ukrajnából, és az utazásuk során kisebbik gyermekük belázasodott. A szülők kórházba akarták vinni a hat hónapos csecsemőt, de helyismeret hiányában eltévedtek.

A kétségbeesett családon a budapesti rendőr azonnal segített; motorjával megkülönböztető jelzést használva elvezette az ukrán család autóját a Bethesda Gyermekkórházhoz, ahol a csecsemőt az orvosok azonnal el is látták.

Forrás: Police.hu
Fotó: Instagram/police_hu

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2022.03.25