Nadrág nélkül, alsóneműben és egy szál pólóban szállt buszra egy 6 éves kisfiú Tatabányán - Ezért szökött el otthonról

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Nadrág nélkül, alsóneműben és egy szál pólóban szállt buszra egy 6 éves kisfiú Tatabányán - Ezért szökött el otthonról Nadrág nélkül, mindössze egy szál alsóneműben, zokniban és pólóban surrant ki szülei házából a kisfiú Tatabányán, mert meg akart vásárolni egy játékot, amit a szülei nem vettek meg neki. Nadrág nélkül, mindössze egy szál alsóneműben, zokniban és pólóban surrant ki szülei házából a kisfiú - sőt, még buszra is szállt!

Játékot akart venni
A különös eset március 23-án, szombat este történt, amikor is a tatabányai Alsógallán az egyik buszmegállóban ott ácsorgott hiányos öltözékében a hatéves gyerek, és fel is szállt a járműre.

Természetesen a buszsofőrnek azonnal feltűnt, hogy valami nincs rendben, így kérdőre vonta a kisfiút, mit keres errefelé, hol vannak a szülei.

Pénzt is vitt magával
A gyerek nem jött zavarba, mint a Borsnak egy szemtanú - aki videót is készített az esetről - elmesélte, a fiú előadta, hogy a plázába tart, mert meg akar venni egy játékot magának, amit a szülei neki ígértek, de mégsem kapta meg. Még pénz is volt nála, semmit nem bízott a véletlenre.

Az is kiderült, a fiú szülei otthon tévét néztek, így nem vették észre, hogy a gyerek elszökött otthonról.

A sofőr végül felhívta a hatóságokat, és megegyezett velük, hogy elviszi a végállomásra a az elcsatangolt kisfiút.

Nem ez volt az első eset
A helyiek szerint egyébként nem ez volt az első eset: pár hete ugyanilyen öltözékben, egyedül kószált a gyerek egy helyi boltban - akkor a boltos kísérte haza.

Ez is érdekelhet!
Mit tegyen a gyerek, ha eltéved vagy elkeveredik mellőled? 6 ötlet, hogy könnyebben megtaláljátok egymást »


Forrás: Bors
Fotó: Pixabay (illusztráció)

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2019.03.26