Öngyilkos lett 16 évesen a tévés gyermekszépségverseny mémmé vált szereplője - Édesanyja közölte a szomorú hírt

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Öngyilkos lett 16 évesen a tévés gyermekszépségverseny mémmé vált szereplője - Édesanyja közölte a szomorú hírt Az édesanyja a szomorú hírt először a Facebookon közölte május 2-án, hétfőn, de akkor még nem árulta el, hogy mi történt pontosan a lányával. Másnapi közleményükből viszont kiderült, hogy Kailia öngyilkos lett. Öngyilkos lett 16 éves korában Kailia Posey, a Toddlers & Tiaras (magyarul Apró szépségek címen futott) sztárja - közölte a családja.

Posey édesanyja a szomorú hírt először a Facebookon közölte május 2-án, hétfőn, de akkor még nem árulta el, hogy mi történt pontosan a lányával. Másnapi közleményükből viszont kiderült, hogy Kailia öngyilkos lett.

Öngyilkos lett 16 évesen a tévés gyermekszépségverseny mémmé vált szereplője - Édesanyja közölte a szomorú hírt

16 évesen lett öngyilkos
"Bár sikeres tinédzser volt, aki előtt fényes jövő állt, ám sajnos egy meggondolatlan pillanatban arra a döntésre jutott, hogy véget vet földi életének" - írták.

Kailia Posey hároméves korában kezdett szépségversenyeken indulni, és a TLC csatorna Toddlers & Tiaras című valóságshow-sorozatában játszott szerepe révén vált ismertté, melyben a gyerekszépségversenyek szereplőinek és szüleiknek az életét mutatták be. Kailia Instagram oldaláról kiderül, hogy azóta is sok szépségversenyen megfordult, és posztjaival mindig sikeres, vidám lány benyomását keltette.

Egyébként épp a múlt héten töltötte be 16. életévét, és leginkább az egyik szerepléséről készült gifről vált ismertté, amelyen huncutul vigyorog a kamerába.

Kapcsolódó cikkünk:
Gyermekszépségversenyek pszichológus szemmel: Hogyan hat egy gyerekre, ha túl korán kerül a szépségiparba? »


Forrás: Independent
Fotó: Instagram/Kailia Posey

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2022.05.04