Ördög Nóra ismét babát vár - spontán jött a második baba

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Ördög Nóri, az RTL Klub műsorvezetője ismét kisbabát vár! Míg Nóri első terhessége nagyon nehezen akart összejönni, addig a második már spontán - a pár legnagyobb meglepetésére történt. Az anyai örömökről és legbensőbb érzéseiről a közkedvelt műsorvezető saját blogján számolt be először a nyilvánosságnak. Férje, Nánási Pál fotós már közzé is tette a friss kismamafotókat.

Újabb sztárbaba van útban
Ördög Nóri a második kisbabáját várja - tudtuk meg egyenesen az érintettől. Az öt hónapos terhes kismama saját blogján az Angyalmuhely.hu-n>> számolt be a nyilvánosságnak áldott állapotáról. A sztárpár boldogsága határtalan.
 

„A világ ismét gömbölyű” Nóriéknál

„Megtörtént velünk a csoda. Másodszor is. Ha azt kérdezitek, terveztük-e a második babát, azt mondom, persze, tudatosan nem tettünk ellene. Az előzmények ismeretében azt hiszem, ez nem is meglepő. De hogy számítottunk-e arra, hogy így, spontán, derült égből, ilyen gyorsan, ilyen váratlanul megtörténik? Álmunkban sem gondoltuk volna... 

Megkaptam az újabb leckét, a legnehezebben felfoghatót... A megdönthetetlen bizonyítékot, hogy mennyire fejben dőlnek el a dolgok! Tanulom, de még mindig alig hiszem el... Pedig mondogatták annak idején, mikor Mici végre megfogant, hogy majd csak figyeljük meg: ha egyszer beindulnak a dolgok... Hát, most alaposan megfigyeljük. Kezemben az én kalimpáló, gagyarászó, örökmozgó Micimmel, pocakomban az 5 hónaposan gömbölyödő kis ficergővel aligha lehet nálam boldogabb ember a földön...”
 

A sztárpár első gyermeke nehezen akart megfoganni

Tekintve az előzményeket, Ördög Nórinál nehezen lehet most boldogabb embert találni; az első kisbaba ugyanis nagyon nehezen akart összejönni – számol be Nóri első terhességéről a Blikk>>: „Ördög Nóra és férje, Nánási Pál sztárfotós régóta szeretett volna gyermeket, ám Mici érkezése sokat váratott magára. Bár kapcsolatuk boldog és kiegyensúlyozott volt, a baba csak nem akart megfoganni, a pár végül kénytelen volt mesterséges megtermékenyítéshez folyamodni. Hosszú hónapok reménykedése, bizonytalansága, szenvedése és kitartása után Nóri és párja a müncheni reptéren tudta meg: álmuk valóra vált, Mici útban van. A kislány tavaly májusban született meg, a család boldogsága fokozhatatlannak tűnt...„
 

Nánási Pál sztárfotós ezúttal sem tétlenkedett sokat, és gyorsan lencsevégre kapta a sugárzó kismamát.

A legfrissebb fotókat Nánási Pál oldalán>> nézhetitek meg.
Reméljük, hogy a sztárfotós újabb gyönyörű művészi babafotóval örvendeztet majd meg bennünket.

Fotó: Facebook
Forrás: angyalmuhely.hu

<  


Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2014.03.20