Őszi-téli kismamaruhatár - tippek, ötletek

Szülők lapja

Szépség, divat

Szülők lapja


Őszi-téli kismamaruhatár - tippek, ötletek

Sajnos véget ért a nyár, s a hideg beköszöntével már melegebb viseletekre kell váltanunk. Az összeállításunkkal szeretnénk segítséget nyújtani az őszi-téli kismamaruhatár összeállításában.


Milyen szempontok szerint válasszunk?
Az egyik legfontosabb szempont ruhatárunk összeállításánál, hogy kismamaruháinkat stílusunk, egyéniségünk szerint válogassuk össze, azokat a ruhadarabokat keressük a kismamakollekcióban, melyeket egyébként is szívesen hordanánk.
Olyan modelleket szerezzünk be, melyek egymással és normál ruhatárunk hordható darabjaival jól párosíthatóak, így kevesebb kismamamodell beszerzésével is változatosan és sokszínűen öltözködhetünk minden nap, bármilyen alkalomra.
Figyeljünk a minőségre, a megfelelő fazonokra, hogy kismamaruháinkat a babavárás alatt kényelmesen és örömmel viselhessük. Ráadásul ma már számos olyan kismamamodell készül, melyeket a baba megérkezését követően is hordhatunk.


MILYEN ALAPMODELLEK LEGYENEK AZ ŐSZI-TÉLI KISMAMARUHATÁRBAN?

Minden kismamának más-más modellekből áll össze kismamaruhatára, vannak azonban alapmodellek, melyek talán egy kismama szekrényéből sem hiányozhatnak.
Az őszre-télre koncentrálva, mi ezeket a modelleket tartjuk a legfontosabb daraboknak:


Kismamafarmer:
A farmer a kismama ruhatárunknak is legmeghatározó darabja. Ez az egyik legszínesebben, legváltozatosabb hordható modell. Választásnál figyelj arra, hogy a nadrág elasztikus farmeranyagból készüljön!

Elegáns modellek:
Akár irodában dolgozó, akár második, harmadik gyermekét váró kismama vagy, legalább egy elegánsabb viseletre szükséged lesz a 9 hónap alatt. Meríts ihletet normál ruhatáradból, és szerezd be a kedvenc szövetnadrágod, blúzod, vagy ceruzaszoknyád kismama változatát. Amennyiben egy bizonyos rendezvényre keresel öltözetet, gondolkozz csinos kismamaruhában.

Kordnadrág: Téli kismamák figyelmébe ajánljuk az elasztikus kordanyagból készült nadrágokat, melyekből igazán csinos fazonokat is kapni, nem kell megijedni, hogy megjelenésünk macis lesz benne! Egyenes szárral, sötét, fekete vagy szürke színben keresd, a barna kordnadrágok sokszor előnytelenül hatnak. A kordnadrágok anyagukból adódóan nagyon kényelmes és meleg viseletek.

Pulóverek, kötött ruhák: Keressünk pocakot és derekat takaró hosszított fazonú pulóvereket, melyek melegen tartanak, ráadásul a babavárást követően is hordható modellek.

Alapmodellek:
Hogy öltözékeidet jól és változatosan tudd kombinálni, feltétlen szerezz be néhány szűkvonalú hosszú ujjú felsőt, garbós nyakkal is (tévedés, hogy a szűk fazonok csak vékony kismamákon mutatnak jól! Ellenkezőleg: a testre simúló fazonok - a bővebbekkel ellentétben - nem tesznek plusz kilókat oda, ahol nincs), melyek jól kihasználhatóak napról napra.

Reméljük útmutatónk, tippjeink és tanácsaink segítségedre lesznek, hogy őszi-téli kismamaruhatáradat stílusosan, változatosan és költséghatékonyan tudd összeállítani.


Összeállításunkban a MoNa Mama – Pocakosan is stílusosan őszi-téli kollekciójából választottunk modelleket.

Fotó: Freepik


Szülők lapja

Szépség, divat

Szülők lapja


2010.09.03