Páratlan Szülő Díj 2022: Egyedülálló szülőket jutalmaznak az elismeréssel - Kit és hogyan lehet jelölni a díjra?

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Páratlan Szülő Díj 2022: Egyedülálló szülőket jutalmaznak az elismeréssel - Kit és hogyan lehet jelölni a díjra? Harmadik alkalommal hirdeti meg az Egyszülős Központ a Páratlan Szülő Díjat, amelyet azok az egyedülálló szülők nyerhetnek el, akik példát mutatnak a mindennapokban. Harmadik alkalommal hirdeti meg az Egyszülős Központ a Páratlan Szülő Díjat, amelyet azok az egyedülálló szülők nyerhetnek el, akik példát mutatnak a mindennapokban. 2021-ben több mint ötszáz jelölés érkezett.

A központ közleménye szerint a többkategóriás, egyenként 100 ezer forint pénzjutalommal járó pályázatra 2022. április 18-ig lehet jelölni azokat a szülőket, nagyszülőket, dédszülőket, akik gyermeküket, unokájukat illetve dédunokájukat egyedül nevelik.

A jelölés feltételei:
- Jelölni csak online adatlapon lehet
- Figyelj arra, hogy helyesen add meg a jelölted elérhetőségeit és előtte olvasd el adatkezelési szabályzatunkat
- A jelölő adatlapon egy-egy személyes történetet is ossz meg velünk, mert ez alapján választjuk ki a Páratlan Szülő Díj 2022. döntőseit
- Minden jelölő csak egy személyt jelölhet
- A korábbi évek díjazottjait nem lehet jelölniA döntőbe jutottak közül a zsűri - Szalóki Ági énekesnő, Huszárik Kata színész, Cseke Péter, a kecskeméti Katona József Nemzeti Színház igazgatója, Várkonyi Attila, a Retro Rádió műsorvezetője és Nagy Anna, az Egyszülős Központ vezetője - választja ki a nyerteseket, akik május 27-én, a központ negyedik születésnapján vehetik át a díjat - írták.

A Páratlan Szülő Díj célja, hogy növelje az egyedülálló szülők társadalmi megbecsülését, és elismerje azt a fáradhatatlan munkát, amelyet két szülő helyett végeznek - olvasható a közleményben.

Ha jelölnél valakit a Páratlan Szülő Díjra, itt teheted meg »

Forrás: MTI, egyszulo.hu
Fotó: Rawpixel

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2022.04.08