Saját fia gyermekét fogja megszülni az 56 éves nagymama - Önként ajánlkozott fel béranyának

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Saját fia gyermekét fogja megszülni az 56 éves nagymama - Önként ajánlkozott fel béranyának 56 évesen a saját unokájának fog életet adni egy amerikai nagymama. Nancy Hauck a saját menye helyett szüli majd meg a kisbabát, a tervek szerint 2022 novemberében. 56 évesen a saját unokájának fog életet adni egy amerikai nagymama. A Utah-állambéli Nancy Hauck a saját menye helyett szüli majd meg a kisbabát, a tervek szerint 2022 novemberében, tudta meg a SWNS hírügynökség nyomán a People.

Nancy 32 éves fia, Jeff és annak felesége, Cambria évekig küzdöttek meddőséggel, amikor három éve végre megszülettek első ikreik, Vera és Ayva. Őket tavaly egy újabb ikerpár, Diesel és Luka követte 2021 szeptemberében, ám utóbbi szülés alatt olyan súlyos komplikációk léptek fel, hogy végül el kellett távolítani az édesanya méhét.

A két ikerpár mellé akartak egy ötödik gyermeket
A pár azonban nagyon szeretett volna egy ötödik gyermeket is, így - jobb eshetőség nem lévén - a béranyaságban gondolkodtak. Ám még mielőtt a tettek mezejére léphettek volna, Jeff anyukája, Nancy előállt a nagy tervvel: mi lenne, ha ő hordaná ki a saját fia és a menye babáját?

nagyi terhes
Jeff és Cambria, a két ikerpár, valamint Nancy nagyi és a férje - forrás: SWNS

- Pár hónappal ezelőtt hirtelen úgy éreztem, fel kell ajánlanom, hogy segítek nekik. El is mondtam a fiamnak, aki könnybe lábadt szemekkel hallgatott végig és először el sem akarta hinni. Akkor egyébként még a férjem sem tudott a tervemről, de aztán őt is beavattam, és szerencsére teljes mellszélességgel támogatta a dolgot - mesélte a nagymama, aki egyébként ötgyermekes édesanya, a születendő kicsi a hatodik terhessége.

56 évesen alkalmas a szülésre a nagymama
Jeff nagyon hálás volt a felajánlásért, bár azért kételkedett a sikerességben, hiszen, mint a lapnak felidézte, elég bonyolult a meddőségi kezelés folyamata, és hát az sem volt biztos, hogy az édesanyja 56 évesen alkalmas-e egy baba kihordására.

Szerencséjükre a kötelező orvosi vizsgálatok végén kiderült, Nancy alkalmas a béranyaságra, így 2022 januárjában elkezdte a hormonkezelést, és pár hét múlva már sikerült is teherbe esnie Jeff és Cambria megtermékenyített embrióival.

- Annyi mindent feláldoz értünk és a családunkért, és mi egyszerűen csak hálásak vagyunk neki - áradozott Cambria az SWNS-nek az anyósáról.

Kislányuk lesz
Májusban a család azt is megtudta, hogy kislányt várnak, aki várhatóan november 5-én érkezik.

nagyi terhes
A büszke szülők és a még büszkébb nagyszülők a kislány ultrahangfotójával - forrás: SWNS

- Az ilyesmit nem lehet meghálálni, csak annyit tehetek, hogy követem a szüleim példáját, és megpróbálom ugyanezt a szeretetet és odaadást átadni a saját családomnak és mindenki másnak is - tette hozzá Jeff.

Forrás, fotók: People, Hollymovies.net

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2022.09.26