Schobert Norbi szerint egy normális feleség nem kelti fel a férjét éjszaka, ha sír a gyerek - A fitneszguru botrányos megszólalásai

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Schobert Norbi szerint egy normális feleség nem kelti fel a férjét éjszaka, ha sír a gyerek - A fitneszguru botrányos megszólalásai Schobert Norbi fitneszguru az utóbbi években bicskanyitogató megnyilvánulásaival került időről időre a címlapokra, ezekből válogattuk ki a szerintünk legerősebbeket. Schobert Norbi fitneszguru az utóbbi években bicskanyitogató megnyilvánulásaival került időről időre a címlapokra, ezekből válogattuk ki a szerintünk legerősebbeket.

Alig 10 nappal ezelőtt tudta meg az ország, mi is a dolga egy normális feleségnek
Az egykori rendőr legutóbb az RTL Klub Fókusz című műsorának nyilatkozott - elvileg a június harmadik vasárnapján tartott apák napja kapcsán, de más miatt vált emlékezetessé a megszólalása:

"Apának lenni biztos, hogy könnyebb. Egyrészt nekünk nem kell megszülnünk azt a gyereket, másik oldalról egész biztos, hogy nem kell szoptatnunk és nem kell éjszaka felkelnünk, legalábbis, ha normális a feleségünk, viszont nekünk nagyon keményen kell dolgoznunk, hogy megteremtsük a család biztonságát. És ami nagyon fontos, hogy ha jó apák vagyunk, akkor mindenképpen a gyerekeinkkel és a feleségünkkel kell akkor is maradnunk, ha akármilyen csábító élményt is kínál az életnek a megváltoztatása."

Schobert Norbi szerint egy normális feleség nem kelti fel a férjét éjszaka, ha sír a gyerek - A fitneszguru bicskanyitogató megszólalásai

Bár Norbi a nyilatkozat egy pontján elismeri, hogy nem könnyű a nők dolga, ugyanakkor rögtön sikerül is áttennie a hangsúlyt a férfiak nehéz helyzetére, akikre véleménye szerint pont elég feladat hárul azzal, hogy dolgozzanak és hazavigyék a pénzt, ezért a gyerek gondozását, nevelését lássa csak el az asszony. Aki természetesen legyen azért is hálás, hogy a drága párja nem kacsintgat kifelé a kapcsolatból, ha történetesen halmozódnak a nehézségek.

Persze a fitneszguru azért azt is hozzátette, bár felelősségteljes apának tartja magát, de sokáig nem volt jó apa - a saját gyerekei nevelésébe körülbelül 10 éves koruk környékén kapcsolódott be, de kamaszkoruk óta mindegyiküket a legjobb barátjának tartja.

Hogy a nőnek mi a dolga és elsősorban hol a helye, azt korábban a lányával kapcsolatban is megpendítette
Amikor idén januárban a Blikk készített egy összefoglaló anyagot a sztárok modellnek készülő csemetéiről, akkor a fitneszguru egyértelműsítette, nem szeretné, ha a 17 éves Lara ezt a pályát választaná.

"Ez egy problémás pálya, csináljon inkább lemezt, vagy menjen férjhez egy rendes pasihoz. A modellkedés rengeteg utazással jár, fura emberek, fura szándékokkal..."

Nincs azzal baj, ha apaként félti a lányát - de talán a 21. században kissé divatjamúlt karriercél egy ambiciózus lány számára, hogy menjen férjhez.

Döngő léptekkel a hálószobába - 2020 januárjában egy élőzéssel sikerült sok anyukát magára haragítania
Sokan szemére vetik Norbinak, hogy bár a túlsúlyos embereken gazdagodott meg, mégis gyakran alázza őket a nyilatkozataiban. Ezt sikerült überelnie a másfél évvel ezelőtti Facebook-élőzésében (a 444-nél még megnézheted), amikor nem csak úgy beszélt a túlsúlyról, hogy az egészségtelen és meg kell tőle szabadulni, de beleállt azokba az édesanyákba is, akik a szülés után nem tudtak lefogyni, mondván, ne csodálkozzanak, ha a férjük emiatt elhagyja őket.

Szerinte hatalmas hazugság, hogy egy férfi akár szeretetből, szívből kíván meg egy nőt, ugyanis a férfi mindig a nő külsejét kívánja meg.

"Sajnos a nők a szülésnél cseszik el, mert úgy gondolják, hogy értéket adtak a férfinak, a családnak. Tényleg adtak értéket, csak a férfi szexualitása ezt az értéket nem tudja értékelni. És amikor az 58 kilós nő helyett a 78 kilós vagy 88 kilós hölgy érkezik meg döngő léptekkel a hálószobába, bizony az a férfiak számára kínszenvedés. Egy darabig megy a Kamagra, meg a pornófilmnézés, de nem tudja megkívánni, és itt mennek tönkre az emberi kapcsolatok, és így lesznek a gyerekek félárvák, mert a nők felszedik azt a 20-30 kilót és nem tudják leadni. Nem beszélve arról, hogy ha terhességnél tényleg 20 kilót hízol, vagy 30-at, a bőröd is olyan ocsmányul tönkremegy, hogy soha nem lesz már az a feszes, szexi, csinos, vonzó bőr. Úgyhogy kedves nők, a férfiak miatt, és a boldog szerelem és a szexualitás miatt muszáj, hogy megtartsátok a lánykori súlyotokat."

+1 A vágódisznó kezdődik 100 kilónál - Nem jó az aputest, de azért a nőnek így is megfelel a férfi?
Bár általában a túlsúlyos nőkön szereti köszörülni a nyelvét Norbi, 2021 áprilisában a Fókusz riportjában azért a férfiakról is leszedte egy kicsit a keresztvizet.

"Vannak ilyen hülye mondások, amit a férfiak terjesztenek, és el is hiszik. Ez 'a férfi 100 kilónál kezdődik' mondat. Itt nagy tévedésben vannak, mert a vágódisznó kezdődik 100 kilónál" - mondta a fitneszguru, majd kifejtette a csimpánzcsöcs-állapotot.

"Egy bizonyos kor után, ha hízunk, akkor én úgy szoktam mindig hívni, hogy kialakul a csimpánzcsöcs. Nekem is volt egy jó kis csimpánzcsöcsöm. Amikor ültem, lógott a csöcsöm és a strandon már nem akartam leülni, mert milyen az, hogy Norbi leül a strandon egy koktélra lógó csöccsel. Ez undorító és bizony nagyon kemény munkát fektettem abba bele, hogy visszamenjek erre a 70 kilómra. Most roppant büszke vagyok."

Egyszóval, szerinte egy férfinak ugyanúgy oda kell figyelnie magára, mint a nőknek és nem belenyugodni az aputestbe, ami eddig teljesen rendben is van - ugyanakkor itt azért nem hangzik el sem az, hogy egy férfi bőre is "ocsmány" lesz az elhízástól, sem pedig az, hogy ha felszednek 20-30 kilót (pedig ők ugye nem a terhességtől híznak), akkor a házasságukat veszélyeztetik, mert a párjuk keres majd egy szexisebb, kockahasú pasit magának.

Forrás: Az egyes idézeteknél jelölve.
Fotó: Fókusz képernyőfotó

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2021.07.01