Segítséget kér az SOS Gyermekfalvak - Nem csak maguknak, hanem a többi civil szervezetnek is!

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Segítséget kér az SOS Gyermekfalvak - Nem csak maguknak, hanem a többi civil szervezetnek is! Nem maguk, hanem a versenytársaik megsegítését kérik mindazoktól, akik adományaikkal segítenének ebben a nehéz helyzetben. Ritka, amikor egy szervezet nem magának kér adományt, hanem a piacon működő versenytársainak is. A koronavírus-járvány nehéz helyzetbe hozta a civil szervezeteket, sokan küzdenek az életben maradásukért.  

A koronavírus számtalan olyan vállalati szektort kezd tönkretenni, melyek adományaira a civilek nagyban számíthatnak, sok ember pedig elveszítette a munkáját, így a magánadományok összeg is jelentősen csökkent vagy csökkenni fog a jövőben. A meglévő és új adományozókra épp ezért nagyobb szükség van, mint valaha.A civil szervezetek számítanak a segítségre
Az SOS Gyermekfalvak -  a Burger King után - kampányában arra kéri az embereket a közösségi médiában, hogy ne feledkezzenek meg ebben a nehéz helyzetben azokról a civil szervezetekről sem, akik az Etikus Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testületének tagjai, így átláthatóan, elszámoltathatóan használják fel a hozzájuk érkező támogatásokat.

A koronavírus miatt nehéz helyzetbe kerültek az SOS-ben élő gyerekek is, hiszen ők egyszer már mindent elveszítettek. A szüleiket. Érthető, ha most az átlagnál jobban szoronganak, hogy mi lesz velük. Az SOS Gyermekfalvak igen jelentős mértékben adományokból tartja fenn magát, így tud biztonságot adni közel 400 gyereknek, akiket többnyire bántalmazás, elhanyagolás, szenvedélybetegség, a szülők betegsége, halála miatt emeltek ki a családból.

Ha szeretnéd te is támogatni az SOS Gyermekfalvakat vagy az általuk felsorolt Etikus Adománygyűjtő Szervezeteket, akkor kattints a Facebook-posztjukra, ahol megtalálod őket, itt »

Szokatlan módon kér támogatást az SOS Gyermekfalvak
Kezdőfotó: Freepik/jcomp

[Támogatott tartalom]

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2020.11.06