Szándékosan lépett a vonat elé az elgázolt 11 éves kislány Gyürén - Kiderült, miért akart véget vetni az életének

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Szándékosan lépett a vonat elé az elgázolt 11 éves kislány Gyürén - Kiderült, miért akart véget vetni az életének Iskolai bántalmazás elől akart öngyilkosságba menekülni az a 11 éves kislány, aki Gyürénél, a házuktól alig pár száz méterre a vonat elé lépett. Iskolai bántalmazás elől akart öngyilkosságba menekülni az a 11 éves kislány, aki Gyürénél, a házuktól alig pár száz méterre a vonat elé lépett.

Szeptember 25-én szűkszavú tájékoztatást adott ki a MÁV, miszerint "vasárnap délután a Záhonyból 13:10-kor Mátészalkára elindult személyvonat (36855) Gyürén elütött egy embert. A helyszínelés befejezéséig - várhatóan 16-17 óráig - Vásárosnamény és Tornyospálca között pótlóbusz közlekedik, a Mátészalka-Záhony vonalon hosszabb eljutási időre kell számítani."

11 éves kislányt gázolt a vonat
A későbbi hírekből kiderült, hogy az elütött ember egy 11 éves kislány volt, aki szándékosan lépett a vonat elé a sínek mentén húzódó kukoricásból, és a mozdonyvezető hiába látta, nem tudott időben megállni. Bár csodával határos módon életben maradt, de súlyos sérülésekkel mentőhelikopter szállította kórházba.


(illusztráció)

Iskolai bántalmazás állhat a háttérben
A Bors aztán mára kiderítette, hogy iskolai zaklatás és bántalmazás áll a háttérben, elkeseredésében és bánatában gondolta úgy a helyi iskolába járó Hanna, hogy véget vet az életének.

Hannát a nagyszülei nevelik, a nagypapa beszámolója szerint rendszeresen csúfolták a kislányt az iskolában a külseje miatt, de az is szúrta néhány diáktársa szemét, hogy Hanna jó tanuló volt.

A bántalmazásokról szólt a nagypapa az iskolában
Mint kiderült, a kislány többször is sírva ment haza az iskolából, sőt, az is előfordult, hogy egyik-másik gyerekkel összeverekedett.

A nagypapa egyébként járt bent az iskolában, hogy jelezze a problémát, de nem kapott megnyugtató választ. A gázolás után is állítása szerint csak annyit mondtak, nincs hozzá közük, mert nem iskolaidőben történt.

Hanna állapota jelenleg is kritikus, a lába szilánkosra tört és a koponyája is súlyosan roncsolódott, már több műtétet elvégeztek rajta.

Forrás: MÁVinform, Bors
Fotó: Pixabay (illusztráció)

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2022.09.28