Többször megerőszakolta és teherbe ejtette kiskorú unokahúgát egy férfi Sopronban - Most emeltek vádat ellene

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Többször megerőszakolta és teherbe ejtette kiskorú unokahúgát egy férfi Sopronban - Most emeltek vádat ellene Minősített szexuális erőszak miatt vádat emelt a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség egy férfi ellen, aki legalább hatszor megerőszakolta kiskorú unokahúgát Sopronban, a kislány kétszer is teherbe esett. Minősített szexuális erőszak miatt vádat emelt a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség egy férfi ellen, aki legalább hatszor megerőszakolta kiskorú unokahúgát Sopronban - közölte a főügyészség csütörtökön az MTI-vel.

A vádirati tényállás szerint a többszörös erőszakos visszaesőnek minősülő férfi öccse volt feleségével alakított ki élettársi kapcsolatot.

Megerőszakolta a 14 éves kislányt
A vádlott 2018-ban és 2019-ben többször bezárta, lefogta és megerőszakolta élettársa 14 éves lányát, a gyermek tiltakozása és zokogása ellenére.

A kislány kétszer is teherbe esett, ezekről a vádlott is tudott. A terhességeket megszakították.

Többször megerőszakolta és teherbe ejtette kiskorú unokahúgát egy férfi Sopronban - Most emeltek vádat ellene
(illusztráció)

Elmondta az anyjának, mit tett vele a férfi
A kislány a vele történteket azután mondta el édesanyjának, hogy megtudta, a férfinak börtönbe kell vonulnia egy évre testi sértés bűntette és más bűncselekmények miatt.

Kiszabadult, rögtön letartóztatták
A feljelentést a vádlott börtönbe vonulásának napján tették meg, a férfit szabadulásakor letartóztatták. A vádlott terhére rótt minősített szexuális erőszak – az erőszakos többszörös visszaesőkénti elkövetés miatt - életfogytig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. Az ügyben az érdemi döntést várhatóan a Győri Törvényszék fogja meghozni.

Forrás: MTI, Ügyészség
Fotó: Pixabay (illusztráció)

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2022.04.21