Vádat emeltek az anya ellen, aki 10 éves fiának szexet szervezett a születésnapjára - Videóra vették és posztolták az aktust

Szülők lapja

Hivatalos ügyek

Szülők lapja


Vádat emeltek az anya ellen, aki 10 éves fiának szexet szervezett a születésnapjára - Videóra vették és posztolták az aktust Vádat emeltek egy nő ellen, aki tízéves fiának születésnapjára szexuális együttlétet biztosított egy fiatalkorú lánnyal. A lány és egy, az aktust telefonján rögzítő fiú ellen szintén vádat emeltek. Vádat emeltek egy nő ellen, aki tízéves fiának születésnapjára szexuális együttlétet biztosított egy fiatalkorú lánnyal. A lány és egy, az aktust telefonján rögzítő fiú ellen szintén vádat emeltek - tájékoztatta a Pest Megyei Főügyészség október 14-én, pénteken az MTI-t.

15 éves lányt vett rá, hogy szexeljen a fiával
A vádirat szerint a nő, miután elhatározta, hogy tízéves fiának a születésnapjára szexuális együttlétet biztosít egy lánnyal, rávett egy ismerős 15 éves lányt az együttműködésre.

Videóra vették az egészet
Egy táborfalvai ingatlanban 2020 decemberében az anya utasításai alapján a lány a kiskorú sértettel közösült. Az aktust az ünnepségen részt vevő egyik fiú rögzítette a telefonjával, majd a felvételt többekkel megosztotta egy internetes alkalmazásban.

Vádat emeltek az anya ellen, aki 10 éves fiának szexet szervezett a születésnapjára - Videóra vették és posztolták az aktust
(illusztráció)

A Blikk információi szerint a 33 éves anya úgy viselkedett, mintha pornófilmet rendezne, még azt is megkövetelte, hogy milyen pózban történjen az aktus.

Két év után végre bíróság elé állítják
Az ügyben a Pest Megyei Főügyészség az anya és az aktus női résztvevője ellen szexuális erőszak, a fiatalkorú férfi ellen gyermekpornográfia bűntette miatt emelt vádat.

Forrás: MTI
Fotó: Pixabay (illusztráció)

Szülők lapja

Hivatalos ügyek

Szülők lapja


2022.10.14