Vasárnap délután eltűnt, azóta nem találják ezt a 6 éves kislányt! - A rendőrség nagy erőkkel keresi, így segíthetsz te is

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Vasárnap délután eltűnt, azóta nem találják ezt a 6 éves kislányt! - A rendőrség nagy erőkkel keresi, így segíthetsz te is A Győri Rendőrkapitányság nagy erőkkel keresi Túróczi Zorát, a 6 éves kislány vasárnap délután tűnt el, azóta nem találják, közölte a rendőrség a hivatalos weboldalán. A Győri Rendőrkapitányság nagy erőkkel keresi Túróczi Zorát, a 6 éves kislány vasárnap délután tűnt el, azóta nem találják, közölte a rendőrség a hivatalos weboldalán.

Délután 4 óra körül tűnt el vasárnap
A 6 éves kisgyermek Pérről, a Kámvási dűlőben lévő tanyáról 2022. november 13-án 16 óra körül távozott el, azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A felkutatása jelenleg is nagy erőkkel folyik.

Vasárnap délután tűnt el, azóta nem találják ezt a 6 éves kislányt! - A rendőrség nagy erőkkel keresi, így segíthetsz te is

A Győri Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Túróczi Zora tartózkodási helyéről, vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon.

Aki meg akarja őrizni a névtelenségét, az hívja az ingyenes 06-80-555-111 Telefontanú, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Az eltűnt emberek hatékonyabb megtalálásáért indított Facebook-csoportban sokan megosztották már a kislányról szóló hírt, ha egy megosztással szeretnél segíteni, akkor itt teheted meg »

FRISSÍTÉS!
November 14-én, hétfőn reggel fél 10 körül újabb fejlemény: Meg nem erősített információk szerint megtalálták Zorát, egy siklóernyős talált rá a péri reptéren, közölte az Eltűnt emberekért - megoszthatod Facebook-csoport.

(A körözési felhívás a Rendőrség hivatalos oldaláról is lekerült.)A kislány megtalálásáról az anyukája is posztolt, és egy fotót is mutatott Zoráról »

Forrás, fotó: Police.hu

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2022.11.14