Vízbe fojtotta 2 hónapos kisfiát egy anya Komlón - A nagyszülők találtak rá a kisgyermekre a fürdőkádban

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Vízbe fojtotta 2 hónapos kisfiát egy anya Komlón - A nagyszülők találtak rá a kisgyermekre a fürdőkádban A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a 28 éves helyi nőt azzal gyanúsítják, hogy hétfőn délután az otthonuk fürdőkádjában fojtotta vízbe kisfiát. A gyanú szerint egy édesanya vízbe fojtotta két hónapos kisfiát Komlón - közölte a rendőrség május 31-én, kedden hivatalos weboldalán, a police.hu-n.

A fürdőkádba fojtotta a kisfiút
A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a 28 éves helyi nőt azzal gyanúsítják, hogy hétfőn délután az otthonuk fürdőkádjában fojtotta vízbe kisfiát.

Vízbe fojtotta 2 hónapos kisfiát egy anya Komlón - A nagyszülők találtak rá a kisgyermekre a fürdőkádban

A nagyszülők találtak rá
A gyermekre a látogatóba érkező nagyszülők találtak rá, akik azonnal tárcsázták a segélyhívót, azonban a kiérkező mentők a csecsemő életét már nem tudták megmenteni.

Az anya bevallotta tettét
A rendőrök az anyát a helyszínen elfogták, majd előállították és gyanúsítottként kihallgatták, részletes beismerő vallomását követően őrizetbe vették és kezdeményezik letartóztatását.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés miatt nyomoz a nő ellen, a bűncselekmény körülményeit szakértők bevonásával vizsgálják.

Olvasd el ezt is!
Honnan tudhatod, hogy szülés utáni depresszióban szenvedsz? Hogyan tudod leküzdeni?  - Pszichológus válaszol »


Forrás: MTI
Fotó: Pixabay (illusztráció)

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2022.05.31