A kórház ajtajában szült meg az anyuka, míg férje leparkolta az autót - A biztonsági kamera mindent rögzített!

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


A kórház ajtajában szült meg az anyuka, míg férje leparkolta az autót - A biztonsági kamera mindent rögzített! A fiatal anyuka úgy tervezte, hogy második gyermekét kórházi körülmények között szüli majd meg - bár nem egészen így gondolhatta az egészet. Jessica Stubbins úgy tervezte, hogy második gyermekét kórházi körülmények között szüli majd meg - bár nem egészen így gondolhatta az egészet.

A brit anyuka ugyanis be sem jutott az épületbe! Július 31-én, vasárnap indult be a szülés, így párjával elindultak a Scunthorpe-i városi kórházba. A férje Jessicát kitette a bejáratnál, hogy várja meg, amíg ő parkolóhelyet keres. Ám mire visszatért vajúdó feleségéhez, addigra az anyuka már világra is hozta a kislányukat!

Az elképesztő szülést a kórházi bejáratnál lévő biztonsági kamera is rögzítette - ezen jól látható, amikor egy fájás miatt a kismama előrehajol, aztán letolja a nadrágját, ahonnan egyszer csak egy kisbaba bukkan elő.

A kórház ajtajában szült meg az anyuka, míg férje leparkolta az autót - A biztonsági kamera mindent rögzített!

A családot - apukát, anyukát, illetve a kis újszülöttön kívül kétéves kislányukat, Pennyt - néhány napja a Good Morning Britain! beszélgetős reggeli műsorba is meghívták, ahol az édesanya elmondta, egy nappal előtte már beindultak a fájások és a kórházban is járt, de aztán saját felelősségre távozott, mivel nem tágult eléggé és a fájások sem erősödtek.

Amikor aztán egy nappal később ismét a kórházban kötöttek ki, Jessica már tudta, közel a szülés.

- Éreztem, hogy a pici lányom nekiindult, és nincs semmi és senki, aki feltartóztathatná - idézte fel.

Amikor a férje odaért, csak annyit tudott neki mondani, hogy kislányuk lett, és hogy sajnálja, hogy a párja lemaradt a kicsi Lucy születéséről.

Nézd meg a videót a fantasztikus szülésről!


Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


2016.08.10