Autójában hagyta hároméves kisfiát a részeg apa

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


A rendőrség egy hároméves kisgyermeket talált magára hagyva édesapja autójában 24 órával az után, hogy a férfit alkoholos befolyásoltság alatt letartóztatták. A férfi elfelejtette megemlíteni a rendőröknek, hogy fia az autóban van.

Dillon Kurihara békésen aludt az autóban Pasadenában vasárnap éjszaka, egy 800 méterre attól a helytől, ahol 23 éves apját, Joe-t őrizetbe vette a rendőrség, amiért részegen ellenállt a letartóztatásnak. „Az autó gyerekülésében találták meg, aludt, és megpróbáltatásai ellenére jó fizikai állapotban volt” – nyilatkozta a pasadenai rendőrség szóvivője, Janet Pope.

A rendőrök az után indították el a keresést a kisfiú után, hogy édesanyja, aki szombaton egy esküvőn vett részt kisfiával és a fiú édesapjával, bejelentette fia eltűnését.

„Az anya azt mondta, hogy látta kettőjüket távozni a templomból” – nyilatkozta a szóvivő. „Tájékoztattuk arról, hogy Kurihara szombat este óta őrizetben van, de letartóztatásakor nem volt vele a kisfia. Amikor őrizetbe vették, a rendőrök nem tudtak arról, hogy Dillon is a férfival volt. Kurihara nem emlékezett arra, hogy gyermeke is vele van, mert alkoholos befolyásoltság alatt állt.”
Az édesapa továbbra is őrizetben van, 100 ezer dolláros óvadékot ítéltek meg ellene, a kisfiúról pedig a nyomozás idejére a helyi gyermekvédelmi hivatal gondoskodik.

(A fotó csak illusztráció!)


Forrás: Medipress


Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2010.10.21