Elütötte kétéves kisfiát

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Szörnyű baleset történt Kecskeméten, ahol egy édesapa elütötte a tolató autója mögé került 2 éves kisfiát. Kecskeméten 2013. május 03-án, 16 óra 30 perc körüli időben egy 34 éves férfi tolatott személygépkocsival a háza udvarán a garázsba. Az udvaron tartózkodó két éves kisfia a kocsi mögé került, és a férfi elgázolta a gyermeket, akit a mentők a sérülései miatt kórházba szállítottak, ahol 20 óra után elhalálozott.

Eljárás indult
A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya indított eljárást az ügyben halált okozó közúti baleset gondatlan okozása bűncselekmény gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Mi okozhatta a balesetet?
A Blikk információi szerint az apuka úgy tudta, hogy kisfia a homokozóban játszik, ezért nem számított rá, hogy mögé kerülhet a kicsi. A garázsnak azonban két bejárata van, míg apuka az egyik ajtón keresztül tolatott be autójával, addig kisfia a másik ajtón keresztül bement a garázsba, és az autó alá került. A garázsajtó előtt egy emelkedő található, erre ráhatjva már nem látható pontosan a visszapillantó tükörből, hogy mi van a kocsi mögött. Ez okozhatta a tragédiát.

Elhagyták otthonukat
Az apuka akár az életét is odaadná, csak visszakaphatná elveszített fiát. A család most elmenekült a tragédia színhelyéről és a nagypapa szerint nem is valószínű, hogy egyhamar látogatást tennének otthonukban, ahol minden a pénteki szomorú eseményre emlékezteti őket.

Forrás: Kecskeméti Rendőrkapitánység és Blikk

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2013.05.06